• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Més Exaltacions aquest cap de setmana

El passat cap de setmana les nostres representants assistiren a diverses exaltacions

 Aquest cap de setmana ha estat ple d'exaltacions de comissions de diverses components de les nostres Corts d'Honor 2020. El dissabte 23 va ser l'exaltació de la Falla Poeta Alberola Totana on van exaltar a les seues Falleres Majors Carmen Martin i Muriel Galiana.  A aquesta comissió pertany la xiqueta Sara Rivas Climent CHFMIV 2020.

Seguidament les nostres representants infantils acompanyaren a la comissió Falla Malva-Rosa en la seua exaltació a les Falleres Majors Natalia Muñoz i Noelia Candela. D'aquesta comissió és la cortesana infantil Amelia Ricart Esteban.


També va tindre lloc l'exaltació de la Falla Benimodo Ingeniero Dicenta on van exaltar a les Falleres Majors Candela Zaragozá i Rocio Rojas, falla a la qual pertany Jessica Iranzo, Cort d'Honor 2020


El diumenge 24 va tindre lloc l'exaltació de la de la Falla Music Espi-Gravador Fabregat en la qual van exaltar com a Falleres Majors Mª De la Mar Collado i Erika Segòvia. A l'exaltació vam poder veure a Carla García FMIV  acompanyada per la Cort d'Honor ja que a aquesta comissió pertany la xiqueta Gabriela García Moreno.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte