• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Continuen les proves per a les candidates infantils

Les candidates infantils a Fallera Major Infantil de València 2020 continuen amb les proves.

 El passat dissabte 5 d'octubre, després de l'assaig a l'Ajuntament de la #Proclamació20 , les candidates infantils a FMIV 2020 seguiren amb les diferents proves que el seu jurat els havia preparat. En aquest cas, visitaren el Museu de la Seda, situat al carrer Hospital, nº 7.

Al museu, guiades per l'indumentarista Eduardo Puertes, varen conéixer les diferents sales per aprendre més de la història sedera de la ciutat. Aprofundiren en els diferents tipus de teixits per als vestits de valenciana, pogueren veure com es realitzaven els teixits espolinats, i també Eduardo els va explicar la importància de la seda i la Ruta de la Seda per a la nostra ciutat.

Dilluns 7, era el torn de visitar la Casa Ronald McDonald de València, una entitat sense ànim de lucre i independent, creada en 1997 la missió del qual és crear, buscar i donar suport a programes que milloren de manera directa la salut i el benestar dels xiquets/es.

La Fundació és un referent en la creació de programes que ofereixen benestar i suport a famílies amb fills molt malalts, que s'han de desplaçar per a rebre tractament mèdic. A través de les Cases Ronald McDonald, la Fundació ofereix una “llar fora de la llar” a famílies amb xiquets que pateixen malalties de llarga duració a Espanya de manera gratuïta.

Les candidates visitaren les instal·lacions i conegueren de primera mà la gran tasca d'aquesta entitat, i mostraren els seus valors més humans i solidaris amb aquells que més ho necessiten.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte