• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Fase prèvia del II Torneig "Frontó a mà"

10 equips de 9 falles s'enfrontaren en aquesta fase prèvia

 El passat dissabte 7 de setembre es celebrava al trinquet de Vinalessa la primera fase del II Trofeu Fallera Major de València de Frontó a mà. En aquesta, s'enfrontaven 10 equips de 9 falles diferents, dividits en tres grups en els quals va regnar el companyerisme i les ganes de fer esport des del primer moment.

Al Grup A) hi estaven Mercat de Castella, Carrera de Sant Lluís-Doctor Waksman, Humanista Mariner-Manuel Simó i Acàcies picaio. Al Grup B) les falles l'Alguer-Enginyer Rafael Janini, Enginyer Manuel Maese-Cristobal Llorens 2, i Séneca-Iecla. Al Grup C) hi estaven Enginyer Manuel Maese-Cristobal Llorens 1, Cuba Dènia i Antiga Senda de Senent-Albereda.

En cada grup s'hi disputaren tres jornades per decidir el millor d'aquests, passant directament a la fase semifinal. La plaça restant d'aquesta fase la jugaran els segons millors grups, és a dir, entre Cuba-Dènia  i Acàcies Picaio el proper dissabte 14 al frontó de Vinalessa. La final del torneig es jugara també al mateix lloc que les semifinals, però a les 11:30h del matí. 

Sens dubte una oportunitat única per fer comboi, esport, i germanor fallera!

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h