• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Primera presa de contacte entre candidates i jurat

Les 146 candidates s'han fet la primera fotografia de grup i han pogut conèixer de prop als membres del jurat.

Setembre ja ha arribat i l'Elecció està cada vegada més prop. Les 73 xiquetes i les 73 xiques comencen, desde hui, dos setmanes intenses d'entrevistes i proves amb els jurats, que veuran el seu fí el proper dissabte 21 de setembre, dia de "la Fonteta". Per això hui han tingut el primer encontre oficial dins d'aquest periode: les xiquetes, jugaven i feien bromes; les xiques, esperaven amb ganes fer-se les fotos i veure, en persona, els membres del jurat amb qui compartiran unes intenses jornades.

Totes elles vestides per a l'ocasió, han posat per als mitjans de comunicació en les escalinates del Palau Reina Sofia, fent així les tradicionals fotos que marquen l'inici de les proves: primer foto de xiquetes, i després amb el seu jurat; les 146 candidates juntes; i per últim majors amb els seus jurats i President de Junta Central Fallera.

Seguidament la comitiva s'hi translladava cap a la seu de Junta Central Fallera perquè el jurat es presentara personalment. Per davant: hores de convivència i de records fallers únics.

Molta sort, candidates!

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte