• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Ja coneixem als guanyadors de la temporada de futbol 7

La falla Just Vilar-Mercat del Cabanyal es fa amb el trofeu Fallera Major de València

A mitjan juny es va iniciar la temporada que comptava amb quatre divisions, 38 equips, i més de 600 falleres i fallers participants.
En aquests sis mesos de competició, tots els equips han demostrat una gran competitivitat, no exempta de germanor fallera, sent la millor de les notícies el que haja regnat l'esportivitat.
Quant a la competició, en tercera Divisió els tres primers equips han demostrat una major superioritat de la resta, distanciant-se des de l'inici. El tercer lloc va ser per a la comissió María Ros-Sant Tomás, de Burjassot. En segon lloc va quedar la falla Pelayo-Matemàtic Marzal, que comptava en les seues files amb Borja Félix, extraordinari lateral esquerre. També destacar a María Félix, que amb la seua qualitat va ajudar al fet que aquesta comissió, en el seu primer any, aconseguira el subcampionat. Com a campió va quedar la comissió Primat Reig-S. Vt. de Paul que només va cedir un empat i una derrota.
En segona divisió el tercer lloc va estar més disputat, ja que Justo Vilar-Mercat del Cabanyal "B" va aconseguir aquesta plaça amb tan sols dos punts d'avantatge sobre el quart classificat. El segon lloc va ser per a la falla S. Ignasi de Loyola, que es va quedar a 6 punts del campió, Rosario-Pl. Calabuig.
En primera divisió la igualtat va ser màxima, de manera que el tercer lloc aconseguit per la falla Pl. de la Mercè ho va ser amb tan sols 2 punts de diferència respecte al quart. Igual renda va obtindre el campió sobre el segon, on totes dues places van ser ocupades per falles veïnes, la qual cosa va afegir tints de derby als seus partits, sent finalment segona la falla Tres Camins-Pinedo, i campió la falla Mossen J. Cuenca-Pinedo.
En Divisió d'Honor la tercera plaça va ser per a la comissió del Barri de la Llum, si bé no va haver-hi molt de marge de sorpresa en els dos primers llocs, ja que es van repetir els de la temporada passada, amb el segon lloc de la falla Justo Vilar-Mercat del Cabanyal "A" i el campionat per a la falla Dr. JJ Dómine-Port, que va acabar invicta cedint tan sols dos empats, demostrant d'aquesta forma la seua gran regularitat.

En el Trofeu Fallera Major, després d'una emocionant primera fase de grups, 8 comissions van accedir a la fase final, la qual va consistir en eliminatòries directes a partit únic. Els quarts de final van oferir als semifinalistes després de dues trobades en els quals la intensitat va ser la nota predominant, i on es van acabar imposant dos equips que ja es van enfrontar en lliga i en la fase de grups, per la qual cosa es coneixien molt bé. Així, el passat 12 de febrer, a la ciutat esportiva municipal de Paterna, i davant la presència de la Fallera Major de València, Marina Civera, i la seua Cort d'Honor, es van enfrontar els equips de les comissions de Justo Vilar-Mercat del Cabanyal i Nador-Miraculosa.
El partit va estar marcat per la igualtat entre tots dos equips, finalitzant la primera part amb empat a 0. En la segona part, la falla Nador-Miraculosa va aconseguir avançar-se en el marcador. Però Justo Vilar va aconseguir donar-li la volta al marcador amb 3 gols que li feien revalidar el Trofeu aconseguit l'any anterior.

Fotografies: Armando Romero

  • A44I0529
  • A44I0531
  • A44I0537
  • A44I0542
  • A44I0555
  • A44I0568
  • A44I0573
  • A44I0591
  • A44I0596

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte