• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Un emotiu homenatge acomiada a Daniela

La Fallera Major Infantil de València 2018 va estar acompanyada per les persones més estimades

La Fallera Major Infantil de València 2018, Daniela Gómez, va viure, acompanyada d’uns quasi 400 presents, el passat diumenge 16 de desembre un dels actes més emotius del seu regnat: l’homenatge per part de la seua comissió, Santa María Micaela, i l’agrupació del Botànic.

L’esdeveniment va començar amb un photocall a l’Ateneu Mercantil, on Daniela va ser el centre de totes les mirades i fotografies. Per això, la Fallera Major de València 2018, Rocío Gil, i el president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, no van voler faltar a esta data. Però no van ser els únics, ja que també hi van acudir les seues corts d’honor, el seu jurat, familiars i amics, els diferents mitjans de comunicació i la directiva de Junta Central Fallera. En definitiva, tots aquells que han vist Daniela viure un dels anys més emotius i emocionants de la seua vida.

Després de les fotografies, va arribar el moment de dedicar-li unes paraules a Daniela. Les primeres a fer-ho van ser Mar, de la falla Palleters, i Carmen, de la comissió Borrull-Túria, dos xiquetes que també hi van ser preseleccionades per anar a la Fonteta.

Per la seua banda, Rocío Gil i Pere Fuset també van voler dedicar-li unes paraules a la representant dels xiquets i les xiquetes del món de les falles destacant la seua simpatia i les seues ganes de fer falla durant tot l’any.

Els fallerets Daniel Martorell i Blanca Puig, de la seua comissió, van ser els encarregats de presentar l’acte, que va continuar amb diferents actuacions de playbakcs i amb sketchs de teatre protagonitzats pels més menuts. Tots ells van voler que Daniela i la seua Cort d’Honor pujaren a l’escenari a ballar en una vesprada inoblidable.

Els fallers del sector de Daniela també van tenir l’oportunitat de dedicar-li unes paraules. El president de Santa María Micaela i oncle de la representant, Felipe de los Ángeles, i el president de l’agrupació, Juan Enrique Martínez, van ser els encarregats de representar a tots els fallers.

L’acte va acabar amb unes paraules de Daniela recordant el seu gran any i amb un xicotet berenar per a tots els assistents.

Fotografia: Armando Romero

  • FB IMG 1545835252277
  • FB IMG 1545835260981
  • FB IMG 1545835266949
  • FB IMG 1545835271416
  • FB IMG 1545835275650

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte