• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Participa com a voluntari en la IX Volta a Peu de les Falles

Participa com a voluntari en la IX Volta a Peu de les Falles

El running i les falles inundaran d'emoció els carrers de València el pròxim 4 de novembre

 

El pròxim 4 de novembre, sobre l'asfalt dels carrers del cor de València s'uniran les falles i el running. Dos de les principals tradicions de la ciutat que aniran de la mà en la IX Volta a Peu de les Falles, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb la Delegació d'Esports de Junta Central Fallera.

Si vols ser testimoni en primera línia d'este esdeveniment, t'animem a participar com a voluntari de la carrera. D'esta manera podràs ajudar en el tall de carrers i en la resta de funcions necessàries perquè la celebració de la prova siga un èxit.

Per a formar part de l'equip de voluntaris és necessari ser major d'edat i tindre disponibilitat horària el dia de la IX Volta a Peu dels Falles, de 07h a 10:30h aproximadament. A més s'ha d'enviar un correu amb les dades personals a l'adreça de correu de la Delegació d'Esports de Junta Central Fallera: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

La Volta a Peu dels Falles, amb 6.200 metres és una de les més representatives de la ciutat, amb l'eixida en la Calle Barques i meta en la mateixa Plaça de l'Ajuntament. Té un traçat especial, doncs és l'única que discorre pel centre històric de la ciutat, inclosa la zona per als vianants de la Plaça de la Verge i Catedral.

A més, aquesta edició compta de nou amb les categories infantils per a xiquets que se celebraran després de la prova regna (des dels 3 anys als 13 en diferents categories). Una ocasió única per a realitzar esport en família i gaudir d'aquesta prova tan especial.

Vos animem a tots a participar i a posar el vostre gra d'arena perquè el running i les falles inunden d'emoció el centre de València.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte