• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Vols anar a la Fonteta? Tenim entrades per a tu

La Delegació de Comunicació de JCF sorteja entrades per poder assistir a l'#Elecció19

 

Arriba el sorteig més esperat de l’any. La Fonteta acull, un any més, l’elecció de les candidates a Falleres Majors de València 2019 i tu pots viure-ho en directe.

Per quart any consecutiu, la Delegació de Comunicació de JCF organitza un concurs per poder assistir al gran esdeveniment del mes de setembre: l'#Elecció19.

Serà un concurs a dos xarxes socials que ja formen part del dia a dia de la informació fallera: FACEBOOK i INSTAGRAM i será molt fácil participar-hi. Això sí, només es podrá participar una volta en cadascuna d'elles. Pots fer-ho fins al 23 de setembre a les 23.59h.

Com participar? Segueix les instruccions del que s'ha de fer:

FACEBOOK

1. Seguir el perfil de Junta Central Fallera en Facebook.

2. Busca la publicació del concurs i fes M’agrada.

3. Etiqueta a tres amics/amigues (reals) per a que s’enteren que sortegem entrades per a La Fonteta.

INSTAGRAM

1. Seguir el perfil de Junta Central Fallera en Instagram.

2. Busca la publicació del concurs i fes M’agrada.

3. Etiqueta a tres amics/amigues (reals) per a que s’enteren que sortegem entrades per a la Fonteta.

 

BASES

  • Cada usuari només pot participar UNA vegada. Les participacions reiterades d'una mateixa persona quedaran anul•lades quedant com a vàlida només la primera (la més antiga).
  • De tots els participants a Facebook hi haurà 5 guanyadors que tindran una entrada doble per a la Fonteta. A Instagram serán triats 4 guanyadors.
  • El sorteig es farà amb una aplicació de sorteig de nombres aleatoris.Aquest concurs finalitzarà a les 23.59h del dia 23 de setembre de 2018. A partir d’eixe moment no es tindran en compte les participacions.
  • A principis de la pròxima setmana coneixerem els guanyadors a través de la web www.fallas.com i els afortunats/afortunades arreplegaran les entrades el dijous 27 de setembre en horari de matí o vesprada, a la delegació de Comunicació de Junta Cenral Fallera.
  • Els guanyadors de les entrades i els seus acompanyants es comprometen a cedir la seua imatge per a una fotografia del grup dels afortunats que es farà abans de començar l'acte i que serà publicada en les xarxes socials de JCF.

 

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h