• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Vols anar a la Fonteta? Tenim entrades per a tu

La Delegació de Comunicació de JCF sorteja entrades per poder assistir a l'#Elecció19

 

Arriba el sorteig més esperat de l’any. La Fonteta acull, un any més, l’elecció de les candidates a Falleres Majors de València 2019 i tu pots viure-ho en directe.

Per quart any consecutiu, la Delegació de Comunicació de JCF organitza un concurs per poder assistir al gran esdeveniment del mes de setembre: l'#Elecció19.

Serà un concurs a dos xarxes socials que ja formen part del dia a dia de la informació fallera: FACEBOOK i INSTAGRAM i será molt fácil participar-hi. Això sí, només es podrá participar una volta en cadascuna d'elles. Pots fer-ho fins al 23 de setembre a les 23.59h.

Com participar? Segueix les instruccions del que s'ha de fer:

FACEBOOK

1. Seguir el perfil de Junta Central Fallera en Facebook.

2. Busca la publicació del concurs i fes M’agrada.

3. Etiqueta a tres amics/amigues (reals) per a que s’enteren que sortegem entrades per a La Fonteta.

INSTAGRAM

1. Seguir el perfil de Junta Central Fallera en Instagram.

2. Busca la publicació del concurs i fes M’agrada.

3. Etiqueta a tres amics/amigues (reals) per a que s’enteren que sortegem entrades per a la Fonteta.

 

BASES

  • Cada usuari només pot participar UNA vegada. Les participacions reiterades d'una mateixa persona quedaran anul•lades quedant com a vàlida només la primera (la més antiga).
  • De tots els participants a Facebook hi haurà 5 guanyadors que tindran una entrada doble per a la Fonteta. A Instagram serán triats 4 guanyadors.
  • El sorteig es farà amb una aplicació de sorteig de nombres aleatoris.Aquest concurs finalitzarà a les 23.59h del dia 23 de setembre de 2018. A partir d’eixe moment no es tindran en compte les participacions.
  • A principis de la pròxima setmana coneixerem els guanyadors a través de la web www.fallas.com i els afortunats/afortunades arreplegaran les entrades el dijous 27 de setembre en horari de matí o vesprada, a la delegació de Comunicació de Junta Cenral Fallera.
  • Els guanyadors de les entrades i els seus acompanyants es comprometen a cedir la seua imatge per a una fotografia del grup dels afortunats que es farà abans de començar l'acte i que serà publicada en les xarxes socials de JCF.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte