• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Jurat Fallera Major de València 2019

Estes són les persones que integren el jurat que seleccionarà a la Fallera Major de València 2019 i a la seua Cort d'Honor. 

 

 

Isabel María Bernabé Miñana

Fallera en possessió del Bunyol d'Or de JCF, pertany a la comissió Fernando el Catòlic - Àngel Guimerà. En l'àmbit professional, és mestra des de fa 34 anys. Ha dedicat més de 15 anys a la docència del valencià en Secundària, i la resta com a mestra en Educació Primària en el Col·legi Públic Lluís Vives de València. Amant de les tradicions valencianes, és mare de la Fallera Major de València de 2017, Raquel Alario Bernabé, i per tant, coneixedora de primera mà de les exigències que comporta el càrrec. 

Laura Brisa Alfonso

Té estudis en Psicologia, que està culminant en l'actualitat amb un Màster en Recursos Humans. Component de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València de 2014 i durant anys, component de la comissió fallera La Vall d'Albaida - La Canal de Navarrés. En l'actualitat, és membre de la comissió fallera de Museros, en la qual ha exercit càrrecs diferents, com ara vicepresidenta o responsable de diverses delegacions. Treballa en la secció de moda masculina d'uns grans magatzems i des de febrer passat, és regidora de l'Ajuntament de Museros. 

Alicia Moreno Morales

Enginyera tècnica de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València i Fallera Major de València de 2016. És fallera des dels 3 anys i component de la comissió Dr. Álvaro López - Sant Joan de Déu des dels 8 anys. En esta falla fou Fallera Major Infantil en 1997 i ha sigut component de la seua directiva en diverses delegacions, com infantils, playback, arxiu i altres des dels 14 anys. En l'actualitat, és delegada d'actes i de protocol. També ha sigut redactora del llibret durant 7 anys. Dirigeix el departament de màrqueting d'un grup d'empreses dedicades a la distribució alimentària. 

Jaime Villarrubia Escriche

President de la falla Tomasos - Carles Cervera. És Tècnic Superior de Laboratori de Diagnòstic Clínic. Actualment, estudia ADE i treballa com a supervisor en una important empresa de telecomunicacions. Va començar com a president de falla l'any 2005 a l'edat de 20 anys, sent durant  diversos exercicis el president més jove del cens de la JCF. És membre, des de fa dos anys, de la directiva de la Interagrupació de Falles de València. També és membre actiu de diverses associacions culturals i veïnals del barri de Russafa. 

Ángela Pérez Peláez

És presidenta de l'Agrupació Benimàmet - Beniferri i pertany a la falla Benimodo - Enginyer Dicenta, 'El Secanet'. Ha sigut directiva com a delegada d'Agrupació, Delegació femenina i vicecomptadora. És també mare de Carla Huete Pérez, Cort d'Honor de la FMIV de 2011. És consultora judicial i fiscal. 

Francisco Aleixandre Antequera

És president de la falla Major-Moraira-Natzaret. És faller de la comissió des de fa 45 anys, de la qual és president des de fa 17. La seua filla va pertànyer a la Cort d'Honor de la FMIV de 1984. Posseeix l'Ensenya d'Or de l'Agrupció de Falles de Marítim i la d'Or i Brillants de la seua comissió. També  disposa del Bunyol d'Or i Brillants amb Fulles de Llorer de la JCF.  Porta 29 anys de directiu en la comissió. 

Fernando Molina Bellido

Pertany a la falla Glòria - Felicitat- Tremolar. És delegat del sector Poblats al Sud des de fa 8 anys. Faller de la comissió durant 35 anys, dels quals 13 ha ocupat un càrrec directiu. És membre de la JCF des de fa 11 anys, pertanyent a la delegació d'Esports; ha estat també 8 anys a la delegació d'Incidències i a l'àrea de Privacitat i Protecció de Dades durant 3 anys. És acompanyant de Corts d'Honor des de l'exercici 2009. 

  • WhatsApp-Image-2018-09-11-at-23.56.35-1
  • WhatsApp-Image-2018-09-11-at-23.56.35-2
  • WhatsApp-Image-2018-09-11-at-23.56.36

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte