• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Acte de presentació de la programació d'À Punt

Les Falleres Majors de València també van estar presents entre els convidats

Les Falleres Majors de València, Rocío Gil i Daniela Gómez, van acudir el passat divendres 8 de juny de 2018 a la presentació de la programació oficial de la televisió d'À Punt. El plató 1 d’esta seu, a Burjassot, es va vestir de gala per mostrar els continguts que es podran veure de forma regular a partir de les 14:30 hores del diumenge 10 de juny de 2018.

L'acte va reunir gairebé 500 persones entre professionals de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), representants de les institucions valencianes, del món empresarial i, en general, de la societat civil. Tots ells van passar pel photocall, en què es van prendre unes fotografies just abans d'entrar al plató. A més, un cop acabat l'acte, una reportera del programa À Punt Directe va realitzar una entrevista a Rocío i Daniela que s'emetrà el 10 de juny, el primer dia d'emissió de la nova televisió.

La presentació va comptar amb la presència d'alguns dels diferents professionals, les noves cares de la televisió, que van anar mostrant molts dels continguts. La periodista i presentadora Adelaida Ferre va conduir l'acte en què es van realitzar connexions en directe amb l'estudi d'informatius, amb Alacant i Castelló, i on també es van donar algunes pinzellades del que seran els dos magazins d'À Punt, amb Carolina Ferre i Clara Castelló.

Però també hi va haver temps per a l'entreteniment, amb un monòleg de l'actor Ferran Gadea, la participació del cuiner Ricardo Camarena i la música de Borja Penalba i Mireia Vives, de Miquel Gil i el Botifarra, entre d'altres. No obstant això, un dels moments més emotius va ser la interpretació cantada d'un poema de Vicent Andrés Estellés, que va cobrar una importància encara més emocionant si és possible pel fet d'estar a Burjassot, el seu lloc de naixement.

Fotografies: Josep V. Zaragoza

  • IMG-20180608-WA0042
  • IMG-20180610-WA0001
  • IMG-20180610-WA0005

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte