• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Una edició més de la Falla de les Forces Armades i la Guàrdia Civil

Una edició més de la Falla de les Forces Armades i la Guàrdia Civil

Les Falleres Majors, Rocío Gil i Daniela Gómez, van estar presents en els actes al costat de les seues Corts d'Honor

El passat dijous 8 de març es van celebrar els actes de la XXX Edició de la Falla de les Forces Armades i Guàrdia Civil en l'Aquarterament Sant Joan de Ribera. Les activitats van estar presidides pel Tinent General D. Francisco José Gan Pampols, Cap del Quarter General Terrestre d'Alta Disponibilitat. La Falleres Majors de València, Rocío Gil i Daniela Gómez, van ser rebudes al costat de les seues Corts d'Honor al pati de l'aquarterament. A l'acte militar van assistir també algunes autoritats civils i militars, com el Delegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues; el director general d'Emergències de la Generalitat Valenciana, José María Ángel i el regidor de Festes de l'Ajuntament de València i President de Junta Central Fallera, Pere Fuset.

Este any s'ha reconegut la tasca realitzada en suport a la Falla Militar i Guàrdia Civil, per això, es va lliurar el Bunyol d'Or de la mateixa a María José Burguet Amorós, de l'Ajuntament de València; a Montserrat Catalá Angresola, de Junta Central Fallera i al Tinent Coronel Antonio Aparicio López, destinat a l'Òrgan de Suport al Comandant Militar de València i Castelló.

El monument d’este any, sufragat per l'Ajuntament de València, té com a lema "Un cavall de Troia solidari", obra de l'artista José Luis Pérez. La falla infantil, per la seua banda, porta per lema "FAS: Fem Així Somnis ... a la llum d'un cresol", és de l'artista Juanjo García i ha sigut patrocinada per la Falla Regne de València-Duc de Calàbria.

Cal destacar, a més, que la Bandera Nacional que va presidir l'acte va ser arriada i lliurada aquest any al Col·legi "La Salle" de Paterna. Es tracta d'un gest d'agermanament entre les Forces Armades i la societat valenciana. Per finalitzar l'acte, es va realitzar un castell de focs artificials i la cremà de la falla.

Fotografies: Armando Romero

  • seda 1
  • seda 2
  • seda 3
  • seda 4

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte