• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

SuperArte fa lliurament dels ventalls

L'empresa alacantina va fer lliurament dels ventalls a les màximes representants.

Enguany, la marca SuperArte Alicante ha sigut l'encarregada de confeccionar els ventalls que llueixen ja les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor. Per primera vegada, és una empresa alacantina un dels indumentaristas oficials de les falles 2018.

L'acte de lliurament de les peces va tenir lloc en la Sala Falleres Majors de la Seu de Junta Central Fallera. A ell van assistir Jose Manuel Feliu i Fátima Garaballú, com a responsables de SuperArte i Rocío Gil Uncio, Fallera Major de València, Daniela Gómez de los Ángeles, Fallera Major Infantil de València, i les seues respectives Corts d'Honor.

Els ventalls que lluiran les components de les Corts d'Honor han sigut acuradament seleccionats inspirant-se en peces museístiques del segle XVII amb un acabat sobri, elegant i selecte. És una aposta innovadora i arriscada que cerca crear un precedent en aquest àmbit. Destaca l'absència de grans encaixos, el varillaje de to clar al costat d'una senzilla silueta i la pintura figurativa. Els vernissos són bedoll i roure per a infantils i majors, respectivament.

Totes les peces porten pintat el nom de la seua propietària engamat amb la tonalitat del seu teixit del segon vestit oficial, com a detall que els fa únics. En la part esquerra, llueixen una decoració floral.

Per a les Falleres Majors de València, el dibuix floral destaca en la part dreta cercant escenes costumistes i campestres del segle XVII que reprodueixen dos detalls inspirats en grans obres d'artistes locals,

En el ventall de Rocío, s'aprecia la figura d'una fallera adulta inspirada en una obra de l'artista valencià Victor Moya. Aquesta va enquadrada en un dels arcs de la Llotja de la Seda.

La peça de Daniela, conté una fallera infantil basada en Floreal de José Pinazo Martínez. Després d'ella, s'aprecia la silueta de l'escala gòtica del Col·legi de l'Art Major de la Seda.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 9217
  • ARF 9221
  • ARF 9338
  • ARF 9344
  • ARF 9346
  • ARF 9348
  • ARF 9353
  • ARF 9358

 

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte