• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • "En Falles, els menors, sense alcohol", el lema per a les Falles 2018

"En Falles, els menors, sense alcohol", el lema per a les Falles 2018

Esta campanya, organitzada per l'ONG Controla Club, centra els seus missatges en els riscos del consum d'alcohol per menors

La presentació de la nova edició de la campanya "EN FALLES, CONTROLA LA BEGUDA", organitzada per l'ONG Controla Club en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i Junta Central Fallera, ha tingut lloc hui, 6 de març. A l'acte hi ha assistit la Fallera Major de València, Rocío Gil, al costat de la seua Cort d'Honor i el Secretari General de Junta Central Fallera, Ramón Estellés. També han estat presents la Cap del Servei de Gestió de les Drogodependències i Altres Trastorns Addictius de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Maria Jesús Mateu, i el director de Programes de l'ONG Controla Club, Juan Barcala.

Com a novetat de la campanya d'este any i gràcies a la col·laboració del col·lectiu faller, s'ha creat un nou distintiu amb el missatge "EN FALLES, ELS MENORS, SENSE ALCOHOL". L'objectiu de la campanya és promoure el debat social sobre el consum d'alcohol durant les Falles i les festes populars en general. A més, es pretén posar l'accent en la necessitat de prevenir els factors de risc associats a això, com la protecció del menor, l'ús de la pólvora o els perills provocats per unir alcohol i conducció.

Aquest lema serà distribuït pels diferents casals i barraques per prevenir i evitar els primers consums d'alcohol dels menors dins d'aquests locals o en les verbenes. A més, es repartirà també la Guia de Consells que porta com a títol el nom de la campanya "EN FALLES CONTROLA LA BEGUDA". El principal objectiu és promoure el gaudi de la festa de les Falles d'una manera responsable i saludable.

Les xarxes socials també es faran ressò d’estos missatges, amb la participació de la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor, que donaran diferents consells i recomanacions en vídeos de la campanya. Per la seua banda, els Premis Fallers Controla Club serà un altre dels incentius. Aquesta activitat, que recompensa als monuments fallers que transmeten missatges de prevenció sobre l'alcohol i la necessitat de gaudir de la festa de manera segura i saludable, es realitza durant 14 edicions i en ella han participat més de 120 comissions falleres.

De forma complementària, Controla Club ha participat, juntament amb la Delegació de Participació, Solidaritat i Diversitat de Junta Central Fallera i de l'Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (AVACU) a la "Jornada sobre prevenció i primers auxilis", així com en la preparació dels continguts i del "Decàleg per a gaudir d'unes Falles responsables", juntament amb altres col·lectius com la Federació d'Associacions de Veïns de València (AAVV) o el Col·lectiu de de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals ( LAMBDA).

Fotografies: Armando Romero

  • IMG-20180306-WA0089

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte