• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Daniela Gómez acudeix a les últimes exaltacions

La Fallera Major Infantil acompanya a les comissions en un dels dies més importants

La Fallera Major de València, Daniela Gómez, va acudir junt a la seua Cort d’Honor el passat cap de setmana a les últimes exaltacions del cicle faller 2018 per acompanyar a les màximes representants en un dels dies més importants del seu regnat. Daniela Gómez i la seua Cort d’Honor van lluir les seues màximes insígnies falleres després de la seua exaltació. L’ambient faller ja es respirava en cada comissió, ja que en poc més d’un mes els carrers de València s’ompliran de festa. 

El divendres 2 de febrer, Daniela Gómez va gaudir de l’exaltació de les Falleres Majors de la falla Plaza Sequiota El Palmar, on ambdues falleres van ser exaltades com a les màximes representants en la Sala Canal en un acte ple d’il·lusió i emoció.


El dissabte 3 de febrer, la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor van acudir a diferents exaltacions. En primer lloc, van acompanyar als diferents fallers i familiars de la falla Alemania Bachiller en la proclamació de les seues màximes representants, la qual es va celebrar en els Salesianos. Tot seguit, van acudir a l’exaltació de l’Agrupació Falles del Marítim, que es va celebrar al Palau de la Música de València, on les 46 comissions van nomenar a les seues màximes representants en la Sala Iturbi envoltats d’un gran ambient festiu. Durant la celebració, les Falleres Majors de València, Rocío Gil i Daniela Gómez, acompanyades per les seues Corts d’Honor, van rebre la insígnia de Plata de l'Agrupació, la qual va ser imposada pel president de l’agrupació. Este acte va ser molt especial per a María Querol, una xiqueta de la Cort d’Honor infantil que pertany a esta agrupació. Les diferents comissions li van voler realitzar un homenatge entregant-li un quadre commemoratiu en un dia que quedarà marcat en la memòria.


La Fallera Major Infantil de València també va acudir a l’exaltació de la falla Jacinto Benavente Avd. Reina D. Germana al restaurant la Ferradura, on les màximes representants de la comissió van gaudir d’una nit màgica on elles eren les grans protagonistes. Per últim, la màxima representant infantil del món faller va acudir al saló Santo Domingo per acompanyar les Falleres Majors de l’agrupació Fallas Cruz Cubierta en un dels dies més emotius del seu regnat.

Daniela Gómez va tancar el cap de setmana faller amb l’exaltació de la Fallera Major Infantil de la falla Convento Jerusalén, que es va celebrar en la pròpia comissió. Així, el diumenge 4 de febrer la Fallera Major Infantil de València va voler acompanyar a Hortensia Ferrer Roig en el dia en què rebia la banda que l’acreditava com a la màxima representant infantil de la seua comissió.

Foto: Josep Zaragoza

  • JVZC5026
  • JVZC5028
  • JVZC5047
  • JVZC5160
  • JVZC5178
  • JVZC5217

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte