• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

El campionat de pilota valenciana arriba a la seua fi

La final es jugarà l'11 de febrer a les 10 del matí

El campionat de pilota valenciana infantil està arribant a la seua fi. Després de 5 mesos de partides ja tenim finalistes per al TFMIV.

Al setembre s'inicie el campionat de lliga amb una primera fase en la qual els 11 equips participants es van enfrontar entre tots per a formar les classificacions de la segona, i decisiva, fase.

La final de Divisió d'Honor es va disputar en Borbotó, igual que la resta de finals, el dia 21 de gener. Els tres equips classificats van disputar un triangular en el qual va eixir victoriós el segon equip d'Humanista Mariner-Manuel Simó, sent segon Veneçuela-Agustín Sales 1 i tercer Duc de Gaeta-la Pobla de Farnals.

En Primera Divisió van participar un total de 4 equips disputant-se semifinals, tercer lloc i final. Després d'unes intenses partides va resultar vencedora la falla En Plom-Guillem de Castro després de derrotar a Carrera de Sant Luis-Av. Dr. Waksman 1. El tercer lloc va ser per al primer equip de la falla Humanista Mariner-Manuel Simó després de vèncer a Andrés Piles-Salvador Tuset.

La Segona Divisió es va celebrar el 14 de gener amb el mateix format de primera. En la final Carrera de Sant Luis-Av. Dr. Waksman 2 va vèncer a Cuba-Denia, quedant en tercer i quart lloc Juan Bautista Vives-Salvador Ferrandis Lluna i Veneçuela-Agustín Sales 2.

El diumenge 4 de febrer els 8 millors equips tenien cita amb el TFMIV i el Trofeu Delegació.

En la primera semifinal del TFMIV Duc de *Gaeta-la Pobla de Farnals derrotava a Veneçuela-Agustín Sales 1, rescabalant-se de la derrota en el campionat de lliga.

En la segona semifinal, en el duel entre els guanyadors de Primera i Divisió d'Honor, Humanista Mariner-Manuel Simó 2 s'imposava a En Plom-Guillem de Castro.

En el Trofeu Delegació obtenien el bitllet a la final les falles Carrera de Sant Luis-Av. Dr. Waksman 1 i Humanista Mariner-Manuel Simó 1, després de doblegar a Cuba-Denia i Carrera de Sant Luis-Av. Dr. Waksman 2, respectivament.

La cita final, diumenge que ve 11 de febrer a les 10 hores en la catedral de la pilota, el *Trinquet de Pelayo, amb la presència de la *FMIV acompanyada de la seua cort, posarà en joc els dos trofeus més prestigiosos de la pilota infantil fallera.

Gràcies a totes les comissions per haver participat amb gran esportivitat durant tot l'any i desitjar sort als equips participants en ambdues finals.

  • 20180204 091103
  • 20180204 101027
  • 20180204 104324
  • 20180204 111605

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte