• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Nadal-Martí culmina l'Exaltació Infantil

La Pirotècnia de l'Olleria dispara el castell de focs artificials per a posar fi a l'exaltació.

Després de la intensa vesprada d'emoció i nervis que vivien Daniela Gómez de los Ángeles, Fallera Major Infantil de València, i la seua Cort d'Honor, les tretze xiquetes s'han dirigit al llit del Riu Turia als peus del Palau de la Música per a gaudir de l'espectacle pirotècnic que posava fi a l'exaltació.

Rocio Gil i la seua Cort d'Honor han acompanyat a les xiquetes per a viure juntes aquest bonic moment en el qual el cel de València s'il·luminava celebrant que ja són les màximes representants de la ciutat i la festa fallera.

La pròpia Daniela, ja lluint la seua banda de Fallera Major Infantil de València i la Joia que l'acredita com a tal, ha sigut l'encarregada d'accionar el botó que donaria inici a l'espectacle pirotècnic.

Nadal-Martí ha preparat per a aquesta ocasió tan especial un castell de focs majoritàriament terrestres, amb rodes i mecanismes diversos de foc de color. També ha comptat amb efectes especials i un acompanyament aeri d'acord amb el terrestre. 

En 9 minuts de durada, s'han disparat 89 quilograms de material pirotècnic que han fet vibrar el Palau de la Música per a posar el fermall d'or al gran dia de Daniela i la seua Cort d'Honor.

Ràpidament, la comitiva s'ha dirigit cap a la basílica de la Mare de Deu dels Desemparats per a tancar el cap de setmana d'Exaltació donant gràcies pel viscut i demanant que les Falles 2018 siguen inoblidables per a tots.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 0465
  • ARF 0472
  • ARF 0479
  • ARF 0487

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h