• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Nadal-Martí culmina l'Exaltació Infantil

La Pirotècnia de l'Olleria dispara el castell de focs artificials per a posar fi a l'exaltació.

Després de la intensa vesprada d'emoció i nervis que vivien Daniela Gómez de los Ángeles, Fallera Major Infantil de València, i la seua Cort d'Honor, les tretze xiquetes s'han dirigit al llit del Riu Turia als peus del Palau de la Música per a gaudir de l'espectacle pirotècnic que posava fi a l'exaltació.

Rocio Gil i la seua Cort d'Honor han acompanyat a les xiquetes per a viure juntes aquest bonic moment en el qual el cel de València s'il·luminava celebrant que ja són les màximes representants de la ciutat i la festa fallera.

La pròpia Daniela, ja lluint la seua banda de Fallera Major Infantil de València i la Joia que l'acredita com a tal, ha sigut l'encarregada d'accionar el botó que donaria inici a l'espectacle pirotècnic.

Nadal-Martí ha preparat per a aquesta ocasió tan especial un castell de focs majoritàriament terrestres, amb rodes i mecanismes diversos de foc de color. També ha comptat amb efectes especials i un acompanyament aeri d'acord amb el terrestre. 

En 9 minuts de durada, s'han disparat 89 quilograms de material pirotècnic que han fet vibrar el Palau de la Música per a posar el fermall d'or al gran dia de Daniela i la seua Cort d'Honor.

Ràpidament, la comitiva s'ha dirigit cap a la basílica de la Mare de Deu dels Desemparats per a tancar el cap de setmana d'Exaltació donant gràcies pel viscut i demanant que les Falles 2018 siguen inoblidables per a tots.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 0465
  • ARF 0472
  • ARF 0479
  • ARF 0487

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte