• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • “#Falles: la festa dels sentits”: un regal indispensable per Nadal

“#Falles: la festa dels sentits”: un regal indispensable per Nadal

El nou Llibre del Patrimoni 2017 captivara a tothom

"#Falles: la festa dels sentits", el Llibre del Patrimoni 2017 de Junta Central Fallera, és un dels regals imprescindibles per a aquest Nadal. L'exemplar, realitzat de manera conjunta entre les delegacions de publicacions i promoció del patrimoni de JCF, un gran nombre de fotògrafs i totes les persones que van participar a través de Twitter, és la millor opció perquè el Pare Noel i els Reis Mags omplin els arbres de Nadal de tots.

El llibre, que segueix l'estela de l'últim publicat, “#Falles: un patrimoni en comú”, va ser presentat el passat 2 de desembre durant la festa del primer aniversari del reconeixement de les falles com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Es compon de 144 pàgines amb unes 160 fotografies de les Falles 2017 i de tota la seua història. Els autors d'aquestes imatges són Fran Adlert, Tobias Brevé, Antonio Cerveró Montón, Antonio Cortés Latre, José Miguel González Fuster, Manolo Guallart Furió, Koen Laureij, Vicente Javier Luna Llopis, Armando Romero Francés, Ángel Romero Melle, Maria Tortajada Chardí, Josep Vicent Zaragoza Cerezo i David Sangüesa Español. Aquest últim, a més, és l'autor de la fotografia de la portada, representativa d'una de les escenes més fotografiades de l'any passat, en la Falla Almirall Cadarso-Comte d’Altea.

A més d'aquests professionals fallers que han volgut regalar el seu treball, i dels textos i tweets que apareixen en els exemplars, també es podran gaudir d'imatges del concurs de fotografia de JCF, que pertanyen a Rafael Cartagena, Juan Carlos Martínez, Miguel Molinero, Salvador Llinares, José González, Jorge Fraile, Lucía Chiner i Humberto Missa.

Però la participació del públic no s'acaba aquí. El llibre es divideix en cinc parts que coincideixen amb els cinc sentits de la campanya gràfica de les Falles 2017, que va anar de la mà de Joan Quirós i Luis Demano. Arran d'això, JCF va llançar un concurs a través de Twitter amb el hashtag #FestaSentits perquè qualsevol poguera escriure què li evocava la festa. Aquests tweets estan també publicats en el llibre, acompanyant als textos explicatius, per poder compartir els sentiments de cada lector cap a les Falles al costat dels d'altres persones.

Per tant, tot el llibre té a veure amb els cinc sentits que hi ha a la festa, els que els fallers i els visitants troben. Es podrà adquirir a Junta Central Fallera, a la Botiga de l'Exposició del Ninot quan siga inaugurada - en el mes de febrer- i, paulatinament, es distribuirà per llibreries i grans superfícies de tota la Comunitat Valenciana. Les Falleres Majors de València, les seues Corts d'Honor, el regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera de València, Pere Fuset, i els tweeteros i fotògrafs participants, van ser els primers a poder gaudir d'un exemplar, que van rebre el dia de la presentació, amb un gran èxit de públic assistent.

No deixes passar l'oportunitat de gaudir dels cinc sentits del nou Llibre del Patrimoni 2017 de Junta Central Fallera, una obra de tots els fallers participants, i per a tots els que gaudeixen amb aquesta gran celebració valenciana.

  • JVZC5480
  • JVZC5491
  • JVZC5503
  • JVZC5513
  • JVZC5520
  • JVZC5526

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte