• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Ajuntament edita un fullet de betlems realitzats per les comissions falleres

Ajuntament edita un fullet de betlems realitzats per les comissions falleres

Els horaris de visita s'indiquen al interior així com la resta d'activitats programades

Este divendres ha començat la distribució del fullet informatiu que per primera vegada edita l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, per informar de tota l’oferta lúdica i cultural de la nostra ciutat en Nadal, seguint el model que ja s’ha implementat en altres festes com ara Falles o la Gran Fira. El document inclou totes les activitats pròpies del consistori programades als barris però també d’altres col•lectius amb què col•labora, com ara la llista de betlems de les comissions falleres i de les confraries de la Setmana Santa Marinera o les activitats de l’Associació de Comerciants del Centre Històric.

“L’edició d’este fullet, que resulta una novetat en la gestió de les festes de Nadal d’esta ciutat, permetrà obtenir una visió detallada de l’aposta del Govern de la Nau per potenciar les festes de Nadal, omplint els carrers i places de la ciutat d’activitat tradicional nadalenca”, ha explicat el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset.

El fullet conté tota la informació referent a les activitats desenvolupades als barris de la ciutat. “Amb esta iniciativa podem difondre millor les activitats de Nadal en tota la ciutat, no sols al centre. Volem que els ciutadans i ciutadanes puguen viure estes festes a les places i als carrers dels barris i pobles de València”, ha afirmat Fuset.

El programa d’activitats nadalenques inclou informació sobre els diversos arbres de Nadal instal•lats per la ciutat. A més, informa del betlem del Saló de Cristall del consistori (descripció i horaris), del betlem municipal que hi ha a la Plaça de la Reina i sobre els betlems participants en els concursos de la Junta Central Fallera i de la Junta de la Setmana Santa Marinera, amb la indicació del lloc on s’exposen.

El fullet també indica els llocs, horaris i cors participants del cicle de nadales als barris, informa de les actuacions musicals com les rondes de nadales i el Cant de la Sibil•la i afegix informació d’interés sobre l’edició d’enguany d’Expojove, la festa de les campanades de Cap d’Any, el recorregut que farà la nova carrossa de la Bústia Reial per barris i pobles de la ciutat i el programa previst per a la Cavalcada de Reis del pròxim dia 5 de gener. El document, a més, incorpora informació sobre les activitats de la Regidoria de Comerç i Mercats i de l’Associació de Comerciants del Centre Històric.

Els 40.000 exemplars editats (20.000 en valencià i uns altres tants en castellà) es distribuïxen des de hui en les oficines de turisme, les Juntes de Districte, la Casa Consistorial, els museus de Cultura Festiva, la Junta Central Fallera i al punt d’informació dels comerços del centre històric.

“Hem buscat crear una xarxa de punts de distribució que permeta a tots les ciutadans i ciutadanes trobar el fullet prop de sa casa i dels llocs d’activitat. Volem difondre unes festes de Nadal que són una aposta estratègica per al Govern de la Nau. Entenem que són un motor de cohesió social per a la ciutat i els seus barris i de dinamització cultural, turística i econòmica per al xicotet comerç”, ha destacat per finalitzar Fuset.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte