• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

El Nadal arriba a València

Dilluns 4 de Desembre va ser l'encès de llums de Nadal.

La Plaça de l'Ajuntament es prepara per a rebre les festes nadalenques amb la seua decoració habitual. Les Falleres Majors de València, Daniela Gómez de los Àngeles i Rocio Gil Uncio, acompanyades de les seues Corts d'Honor assistien a la inauguració dels motius nadalencs que engalanen la plaça.

El dilluns a les 18:00 hores les Falleres Majors de València al costat de l'Alcalde de la Ciutat, Joan Ribó, i el Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, premien el botó que donava pas al Nadal en la plaça. Amb l'encès de les llums i del gran arbre que il·luminen la plaça es donava per començava l'època nadalenca a València.

A més de la decoració lluminosa i el tradicional arbre de Nadal, la plaça té també pista de patinatge sobre gel i un carrusel. Enguany, l'arbre central serà transitable en el seu interior per als visitants. La decoració lluminosa de la plaça es disposa de manera lateral en bàculs i s'ha reforçat la il·luminació de la façana consistorial.

Moments abans de l'encès, les màximes representants de la ciutat visitaven el Betlem de l'Ajuntament situat en el Saló de Cristall realitzat pel mestre belenista Miguel Puchalt, al costat de Gonzalo Mateu i membres de l'Associació de Belenistes de València.

El Betlem compta amb més de 300 figures humanes, 250 animals i més de 400 complements artesanals com a palmeres, carros, tinajas, fonts, cistelles... totes propietat de l'Associació de Belenistes.

Per a finalitzar la inauguració, es van cantar nadales en la plaça a càrrec de la Coral de Xiquets Cantors Divisi, el Cor Escolar CEIP Comunitat Valenciana, el Cor Escolar CEIP Luís Guarner i el Cor Escolar Marni.

Sens dubte, una visita obligada per a aquestes festes serà la Plaça de l'Ajuntament de la ciutat on contagiar-se de l'ambient nadalenc.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 8654
  • ARF 8660
  • ARF 8671
  • ARF 8683
  • ARF 8695
  • ARF 8716
  • ARF 8738
  • ARF 8754

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h