• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Un any de Patrimoni!

La Ciutat de l'Artista Faller va albergar el passat dissabte la celebració de l'aniversari de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

El passat dissabte feia un any que les Falles van ser declarades com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO i això mereixia una celebració.

La Ciutat de l'Artista Faller va acollir esta celebració en la que tant les Falleres Majors de València com les decenes de visitants van poder gaudir de tota classe d'actes per a commemorar este aniversari.

La celebració va començar amb la inauguració de l'exposició de llibrets de falla, per a més tard plantar al tomb la falla commemorativa, acompanyada per la musica de la Colla de Tabal i Dolçaina de Junta Central Fallera.

El següent acte va ser l'entrega dels dibuixos fet per les comissions infantils, on també els més xicotets van poder gaudir dels tallers de manualitats creats per la Delegació d'Infantils.

A més, també va haver una desfilada de indumentaria a càrrec de Xavier Rausell i el grup Les Folies.

Ja quasi per a acabar, va tindre lloc l'actuació de Bajoqueta Rock, on tots els fallers ballaren i cantaren sense parar.

Per últim però no menys important, va disparar-se la mascletà de Caballer FX, per a acabar amb la cremà de la falla commemorativa.

A tots els actes van acudir tant la Fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez, com la Fallera Major de València, Rocío Gil, acompanyades per les seues Corts d'Honor, que van rebre en tot moment el calor dels visitants i fallers que volien celebrar este moment tan especial per a les nostres festes.

Fotografies: Josep V. Zaragoza y Armando Romero.

  • JVZC5026
  • JVZC5028
  • JVZC5047
  • JVZC5160
  • JVZC5178
  • JVZC5217

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte