• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Els balls al carrer tornen un diumenge més

La Plaça de la Mare de Déu, testic excepcional dels balls al carrer

 

Com cada diumenge, la Plaça de la Mare de Déu va tornar a ser testimoni el passat dia 5 de novembre d'un nou matí de balls típics de la nostra cultura. Els ja famosos, Balls al Carrer van tornar a delectar a tots els assistents que es van donar cita en aquesta coneguda plaça del Cap i Casal. 

A les 11 del matí, com cada setmana, va donar començament esta mostra de folklore valencià, amb els nostres típics balls. Quatre van ser les comissions encarregades d'actuar en esta ocasió, la falla: Duc de Gaeta - Pobla de Farnals; la comissió J.J. Domine - Av. del Port; Pere Cabanes - Joan XXIII, en tercer lloc; i finalment, la comissió de falla: Pare Alegre - Enrique Navarro.

Este diumenge, la mostra de balls, organitzada per Junta Central Fallera, va comptar amb un públic molt especial ja que entre els assistents es trobava Daniela Gómez de los Ángeles, Fallera Major Infantil de València 2018, acompanyada per Ramón Estellés i Inma Guerrero, Secretari General i Vicepresidenta de Cultura de Junta Central Fallera respectivament així com també per la Cort d'Honor Infantil de Daniela.

Va ser un matí de diumenge més, en la qual vam poder gaudir d'una altra manifestació de la nostra cultura, gràcies a les comissions falleres que cada setmana ens l'acosten mitjançant estes jornades tan aplaudides pel públic i que tanta expectació alcen any rere any.

 

Fotografies: Josep V. Zaragoza

  • JVZC2710
  • JVZC2717
  • JVZC2722
  • JVZC2738

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte