• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Complint amb les tradicions de la Punxà

Ha tornat a ocórrer. Un any més les flors han inundat la Ciutat de l'Artista Faller. Demà desfilaran 28 carrosses en la Batalla de Flores i hui els tallers han treballat a preu fet perquè tot estiga llest.

 

Els mestres carrocers han convidat a familiars, amics i companys de les seues comissions falleres a participar en la 'Punxà de la flor'. Un treball extremadament artesanal en el qual la minuciositat per a mantenir la composició i policromía dels dissenys de les carrosses és molt important.

En aquesta edició, només 4 carrosses participaran en la categoria Especial A. Una secció en la qual destaquen les dimensions i els volums de les carrosses. Hi ha alguns dels tallers que han arribat a utilitzar hui 550 paquets de crisantems i varis milers de margarides. Sense faltar la molsa i el guardalobo.

En els centres florals destaca l'ús de gladiolos, gerberas i roses.

Després de l'intens dia de treball, els tallers al complet han sopat a la fresca amb la satisfacció d'haver complit un any més amb aquest important esdeveniment que clausura la Fira de Julio de València: la Batalla de Flors.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h