• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Les candidates il·luminen la Fonteta

Arriba la nit més especial del procés d'elecció de candidates a Falleres Majors de València 2018.

Després d'un llarg període de proves amb el jurat, les candidates per a ser màximes representants de les festes culminen el procés amb la vetlada més màgica. La nit d'elecció en la Fonteta.

Aquesta és una de les nits més esperades en el món faller al llarg de l'exercici, la que dóna el tret d'eixida al nou any faller. Una nit de nervis, il·lusió, emoció… Una nit en la qual 144 falleres esperen escoltar el seu nom.

La primera desfilada de candidates ha sigut conjunta, xiquetes i majors han trepitjat fort l'anell central del pavelló sota els aplaudiments, vítores i emoció de les seues comissions que han revolucionat la Fonteta per a animar a les seues candidates. Des d'ací, han desfilat fins a la pista podent observar amb il·lusió com tot el públic es rendia davant elles. Amb l'emoció a flor de pell després de sentir l'afecte de la ciutat s'han col·locat en les graderies per a gaudir de l'espectacle. 

La Fonteta tornava a vibrar en arribar l'hora de la desfilada individual de candidates. Primer ha sigut el torn per a les infantils que, per sectors, han desfilat per la pista amb uns somriures infinits i unes cares d'il·lusió que han conquistat al pavelló i, especialment, a les seues famílies i falles que han aplaudit com mai fent-los arribar tot el seu afecte.

L'última desfilada de la nit era per a les majors, d'una en una, i també per ordre de sector, han anat recorrent la gran catifa verda que simbolitza el camí cap al seu somni. Mirades eternes que cercaven als seus fallers i falleres per a sentir a cada pas el suport de la seua comissió. Amb rostres que reflectien la il·lusió d'un somni complit, l'haver arribat fins a ací, i l'esperança de poder donar un paset més en el camí i ser una de les triades aquesta nit.

Recorreguts carregats d'il·lusió i molts nervis, que han tractat de deixar a un costat, per a gaudir d'un dels moments més espectaculars de la seua vida fallera. Somiant amb escoltar en uns minuts el seu nom com una de les components de la Cort d'Honor de les Falleres Majors de València 2018.

Fotos: Armando Romero i Josep V. Zaragoza

  • JVZC0022
  • JVZC0030
  • JVZC9811
  • JVZC9835
  • JVZC9840

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte