• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

La Fonteta es prepara per a Seda

La gala d'enguany té el nom de "Seda", inspirada en la Ruta de la Seda.  

Volem ressaltar l'enorme importància que, a partir del segle XV, se li va donar a l'ús d'ella a València, fins al punt que en el 2016 es va celebrar en la nostra ciutat la II Trobada Mundial baix el lema "València, Ciutat de la Seda".

El món de les Falles i, concretament, les falleres, amb els seus vestits són i han sigut les millors ambaixadores d'este art, que té el seu reflex en el Col·legi de l'Art Major de la Seda, escola fundada a finals del segle XV amb motiu de l'auge de la producció de seda a València. 

La producció de tot l'espectacle estarà a càrrec de la LA FAM Companyia de Teatre. A més, en la gala participaran més de 50 artistes, entre ballarins i acròbates, sota la direcció d'Esther Navarro, i el coreògraf Juan Benavent. Entre els participants trobarem ballarins del Ballet Master d'Ontinyent i l'Escola de Dansa Esther Mortes. 

Cal destacar que, un any més, s'utilitzaran més de 400.000 watios de llum i sistemes de so d'última generació. Hi haurà també un DJ per a animar l'espera de l'inici de l'acte (de 18:30 a 20:00 hores), que començarà a les 20:00h.

El cartell de l'esdeveniment està fet per Joan Quirós i Luis Demano, inspirat en la campanya gràfica de les Falles 2017. 

Els presentadors seran Carme Bort i Ximo Rovira, que com l'any passat, aniran vestits per El Corte Inglés. 

Esperem tornar a omplir les vora 8.000 butaques que hi ha a la Fonteta.

Els horaris seran els següents: la gala començarà a les 20:00h, però l'apertura de portes serà a les 18:00h, perquè tots els fallers puguen accedir còmodament als seus seients que ja tenen assignats per entrada. Queda prohibit el posicionament de pancartes en llocs que resten visibilitat o conductes d'aire condicionat.

JCF oferirà, a més, senyal de televisió i streaming gratuït per als mitjans de comunicació, a fir que l'acte arribe a tot el món. 

Quant a les entrades, cada comissió amb preseleccionada té 23 entrades per candidata, 4 entrades personals per a cada candidata i les comissions sense preseleccionada disposen de 4 entrades. Aquestes es repartiran en JCF els pròxims 18 i 19 de setembre. També JCF inicia demà un concurs a les xarxes socials per sortejar entrades un any més. Les candidates estaran en tot moment assistides per components de Festejos, Protocol, etc. Pràcticament totes les Delegacions de JCF treballen eixa nit en l'organització de l'esdeveniment. 

Les candidates tindran una maquilladora i una perruquera a la seua disposició, així com animació per a les menudes dins de les sales de La Fonteta, on esperen el seu passe. L'etiqueta oficial de l'esdeveniment per a les xarxes socials que ja hem començat a emprar és #elecció18. 

No volem deixar passar l'ocasió d'agraïr públicament l'atenció que amb Junta Central Fallera ha tingut el senyor David Ramírez, director del pavelló, facilitant tot el nostre treball en gran mesura. 

Fotografies: Armando Romero

  • SEDA1
  • SEDA2
  • SEDA3

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte