• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Entrenem junts per a córrer La Volta a Peu

Entrenaments gratuïts cada dilluns i dimecres. També comencem xarrades informatives i motivadores. 

Una de les novetats de la Delegació d’Esports d’enguany per a córrer la Volta a Peu de les Falles ha sigut l’organització d’entrenaments conjunts. Estes trobades estan guiades sempre per professionals del Club Runners Ciudad de Valencia i enfocades a poder preparar la carrera amb garanties i també per a guiar totes aquelles persones que volen iniciar-se en el running.

Els entrenaments es duen a terme els dilluns i els dimecres. L’hora de reunió són les 20.30 als Jardins del Palau (en el marge oposat del Palau de la Música). Els plans d’entrenament es pengen en les xarxes socials de JCF i del Club Runners Ciudad de Valencia en les hores prèvies a la realització dels entrenaments perquè tots sapiguem què farem eixe dia.

Com a complement a les sessions d’entrenament, es llancen esta setmana una sèrie de xarrades informatives dirigides tant a persones que volen iniciar-se en el running com a esportistes habituals que practiquen qualsevol disciplina. S’hi parlarà de motivació, de lesions, de preparació per a córrer...

La primera sessió comença este divendres dia 15 de setembre, en la seu de Junta Central Fallera a les 19.30 hores. Porta per títol “Nunca es demasiadotarde para empezar” i serà impartida per Joaquín Escuder Monfort (psicòleg esportiu). La informació sobre la resta de xarrades s’anirà publicant en les xarxes socials. 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte