• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Vols anar a la Fonteta? Tenim entrades per a tu

Enguany jugarem amb dos xarxes socials: Instagram i Twitter. Allí es penjaran els videos més originals relacionats amb la seda.

Com des de fa dos edicions, des de la Delegació de Comunicació de JCF hem organitzat un concurs per a poder assistir al gran esdeveniment del mes de setembre: l'#Elecció18. 
Serà un concurs a dos de les xarxes socials més utilitzades pels fallers: TWITTER i INSTAGRAM i per a participar en qualsevol dels dos casos et demanarem un video original de fins a 15 segons de duració. Si ets el més original, dos entrades per a la nit del 23 poden ser teues.

Com participar? Segueix les instruccions del que s'ha de fer:

A TWITTER

Prepara un video de 15 segons amb una publicació relacionada amb la seda, lema principal de la gala de l'elecció d'enguany. Publica'l acompanyat d'un tweet explicatiu i no oblides usar l'etiqueta #AlaFonteta.  

Les tres piulades amb més enginy guanyaran dos entrades per a la #Elecció18. El jurat seràn les Falleres Majors de València 2017, Raquel i Clara.

A INSTAGRAM

Prepara un video de 15 segons amb una publicació relacionada amb la seda, lema principal de la gala de l'elecció d'enguany. Puja-ho al teu perfil d'Instagram (el perfil ha d'estar obert perquè puguem veure-ho) i posa l'etiqueta #AlaFonteta.

Els sis videos més originals i divertits guanyaran dos entrades per a l' #Elecció18. El jurat serà la Delegació de Comunicació de JCF.


Bases

  • Cada usuari només pot participar una vegada i només en una xarxa social. Tampoc es pot pujar el mateix video a les dos xarxes socials. Les participacions reiterades d'una mateixa persona quedaran anul•lades quedant com a vàlida només la primera (la més antiga).
  • Este concurs finalitzarà a les 15.00h del dia 20 de setembre de 2017.
  • El dia 21 coneixerem als guanyadors a través de la web www.fallas.com i els afortunats/afortunades rebran les entrades en mà a les portes del pavelló Font de Sant Lluís el mateix dia 23 de setembre (a les 18.30h, en la porta que se'ls comunicarà per privat) 
  • Els guanyadors de les entrades i els seus acompanyants es comprometen a cedir la seua imatge per a una fotografia del grup dels afortunats que es farà abans de començar l'acte i que serà publicada en les xarxes socials de JCF.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte