• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Novetats de la Volta a Peu Fallera 2017

Aquestes són les novetats de la Volta a Peu Fallera 2017.

La Volta a Peu Fallera d'enguany, que serà el 15 d'octubre a les 9:00 hores, introdueix algunes novetats respecte a anteriors edicions: dos noves classificacions als tres primers fallers que arriben a la meta amb diversitat funcional (tant en categoria masculina com femenina) i una classificació a la falla amb més membres que finalitze la carrera. 

Altra novetat és que aquest any es podrà realitzar la carrera caminant, de forma que qualsevol faller puga participar en la Volta a Peu. 

L'última novetat que s'afig a l'edició de 2017 té a veure amb la preparació per a la carrera. La Delegació d'Esports de Junta Central Fallera, juntament amb els col·laboradors de la Volta a Peu, Runners Ciutat de Valencia, ofereix a tots els fallers no habituats a la carrera un pla d'entrenament enfocat a aquest esdeveniment esportiu. 

Els plans d'entrenament es divideixen en tres grups: avançats, iniciació i caminadors. Els plans comencen el pròxim dilluns, 28 d'agost, i inclouen 4 sessions a la setmana. Per a fer més amena la preparació, els dilluns i dimecres es duran a terme els entrenaments en grup. Es quedarà a les 20:30 en els Jardins del Palau. A més de les quedades per a fer aquest exercici, s'organitzaran vàries sessions especials durant els caps de setmana, així com xarrades amb diversos especialistes per a resoldre els dubtes dels nous corredors. 

Vos esperem el pròxim dilluns 28 per a la primera presa de contacte!

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte