• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El Dijous s’encetarà la venda online de les llotges per a la Batalla de Flors

El Dijous s’encetarà la venda online de les llotges per a la Batalla de Flors

Informació venda entrades Batalla de Flors

Les persones interessades a participar en la Batalla de Flors de la Gran Fira de València, que se celebrarà el pròxim dia 30 a les 20 hores al passeig de l’Albereda, podran adquirir les entrades a partir d’este dijous, dia 20, quan a les 9:30 hores del matí s’iniciarà la primera fase de la venda online. Enguany hi haurà un total de 500 llotges, mantenint-se així l’ampliació iniciada en 2015. Com a gran novetat hi haurà fins a 440 places de tribuna, sense flor, per només dos euros cada entrada.

Este dijous es posaran a la venda a través del web www.batalladeflors.com un total de 183 llotges amb una capacitat cadascuna de sis persones i un preu total de 30 euros; dilluns, dia 24, també a partir de les 9:30 hores se’n posaran a la venda via online unes altres 182. D’una altra banda, enguany també hi haurà l’opció d’adquirir presencialment les entrades per a la Batalla de Flors. Serà el divendres dia 28 a partir de les 9:00 hores quan les taquilles de Vivers vendran les entrades per a un total de 60 llotges, quedant-ne la resta reservades per a compromisos protocol·laris. A més, les entrades per a tribuna, sense flor, tindran un preu de dos euros i es podran comprar també el dia 20 i el dilluns 24. Cadascun d’estos dies se’n vendran 220.

Enguany, a banda de diversos sectors de les falles de la Junta Central Fallera, hi ha convidades entitats relacionades amb festes populars de la ciutat (que de manera rotatòria enguany correspon a les de Sant Marcel·lí i Patraix), falles de l’Horta Sud i l’associació Jarit.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte