• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

VII edició dels premis ADCV

L'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana va lliurar els Premis ADCV.

El Teatre Rialto va acollir dimecres passat la gala en la qual es van lliurar un total de 30 premis Or i 12 premis Argent que realcen el millor disseny de la Comunitat Valenciana entre les categories de disseny de producte, disseny d'espais, nous mitjans i disseny gràfic.

A l'acte van assistir dissenyadors, autoritats polítiques i representants del món de la cultura que no volien perdre's aquesta ocasió de revaloritzar l'elevada qualitat del disseny valencià així com donar a conèixer la seua actuació com a motor de desenvolupament empresarial, social i cultural. El regidor de Cultura festiva, Pere Fuset, va ser l'encarregat de fer lliurament dels guardons al costat de Rafa Armero, President de l'Associació.

El jurat triat per a concedir els premis ha estat format pels dissenyadors Alba Rosell de Beneïda Glòria, Tavo Ponce i Francesc Rifé, que han tingut la dura labor que decidir els Premis Or i Argent. Per la seua banda, els socis de l'Associació han designat el Premi a la Trajectòria Professional en Pepe Gimeno i el d'Entitats en el MuVIM.

Dins de la categoria de disseny gràfic, el premi ADCV Or de Cartell o Línia ha recaigut sobre Ibán Ramón pel disseny dels cartells de Falles de València 2016 per a l'Ajuntament de València. També, el premi d'Imatge Coordinada ha sigut per al dissenyador de la imatge de les falles 2016 pel projecte "*Amb *quin material *construïm els *il·*lusions?"

Una imatge molt especial ja que va formar part de la candidatura de les falles a Patrimoni Immaterial de la Humanitat i que ja forma part de la història de la nostra festa. Amb aquest premi, *Ibán Ramón veu reconegut el seu treball i la seua trajectòria. Ha superat els sis premis *ADCV de 2015 aconseguint en aquesta edició un total de vuit guardons.

  • 473b9d1e-5d58-49fd-be1a-0404c9df9b9d
  • 51c0d1f5-38c3-4a9d-ac81-a7fe7ec743b3

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte