• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Vine al I Concurs de Play Backs “Junts Molem Més”

Vols estar present al primer concurs de Play Backs dels fallers de la província? Participa en el nostre concurs a Instagram i guanya una entrada doble.

El diumenge 23 d’abril és el gran dia. La Sala Canal acollirà les grans actuacions dels millors grups fallers i la jornada tindrà dos sessions: de matí (a les 10h) i de vesprada (a les 16h). I per què estigues present en esta emocionant competició tenim desenes d’entrades per als fans d'este concurs.

En vols? És ben fàcil fer-se amb elles. Hem organitzat un senzill concurs a la xarxa social de moda, Instagram.
Com participar? Només has de completar estos tres pasos:

1 - Seguir el perfil d’Instagram de Junta Central Fallera: JCF_Valencia

2 - Fer un video creatiu (d’una durada de 15-20 segons) sobre l’eslogan que hem utilitzat tot l’any ‘Juns Molem Més’. Pots cantar, ballar, fer una pancarta, un discurs...

3 - IMPORTANT! Has de compartir-lo al teu perfil d’Instagram (perfil públic, si no, no el podrem vore) amb l’etiqueta #JuntsMolemMés (amb TILDE!)

PREMIS:
- Els 40 primers participants tindran una entrada doble per a la sessió de matí + una entrada doble per a la sessió de vesprada.

- Els 60 participants següents tindran una entrada doble per a la sessió de vesprada.

Veus com era molt fàcil participar? Ja estem esperant els teus videos.

Bases:
- Un mateix usuari pot participar una vegada. Les participacions reiterades d'una mateixa persona quedaran anul•lades explicant com a vàlida només la primera (la més antiga).

- El concurs comença hui dimecres 12 d’abril i finalitza a les 15.00h del dia 20 d’abril.

- Les entrades es retiraran a la Sala Canal el mateix dia del event, prèvia identificació davant del personal de Junta Central Fallera. Des de les 9:00h, les de la sessió de matí; i des de les 15h, les de la sessió de la vesprada.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte