• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El Centre Penitenciari de Picassent rep a Raquel Alario

El Centre Penitenciari de Picassent rep a Raquel Alario

Raquel Alario y su Corte de Honor han visitado el Centro Penitenciario de Picassent durante la mañana del 16 de marzo

 

La Fallera Major de València 2017, Raquel Alario, al costat de la seua Cort d'Honor han gaudit hui d'una visita molt especial. Una visita que no solament els va fer gaudir, sinó que també va fer gaudir a totes i cadascuna de les persones visitades en este acte, parlem de la visita al Centre Penitenciari de Picassent que han dut a terme este matí, al costat de l'Associació Àmbit, associació que treballa per la reinserció dels interns que es troben en este lloc. 
 
En esta visita tan especial per a tots, han pogut passar pels diversos mòduls que formen el Centre Penitenciari de la ciutat de València. Especial referència cal fer a la presència de Raquel i de la seua Cort al mòdul de mares, lloc on les internes resideixen amb els seus fills fins als tres anys d'edat. També, notable ha sigut la visita als tallers, on els diferents interns treballen i es realitzen durant la seua permanència en el centre.
 
Però com estem en temps de falles han pogut gaudir d'un monument realitzat pels interns de Picassent i viure una jornada típica fallera en un lloc on qualsevol visita sempre és una alegria per a totes les persones que allí es troben. Un acte més de generositat del món faller amb totes les persones de la nostra societat demostrant una vegada més que les barreres no existeixen en la nostra festa, un altre motiu més pel qual som Patrimoni. Una vegada en el centre i havent sigut rebudes pel director del mateix, Raquel Alario li va fer lliurament del llibre faller 2017 com a record d'esta visita.
Fotograíes: Armando Romero

  • ARF 8403
  • ARF 8410
  • ARF 8426

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte