• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

L'ONCE dedica el cupó del 19 de març a les Falles

Se presenta el Cupó de l'ONCE del pròxim 19 de març que està dedicat a les Falles com a Patrimoni Inmaterial de la Humanitat

 

El passat deu de març en el Saló de Cristall de la Casa Consistorial del Cap i Casal, moments abans de la mascletà, va tenir lloc la presentació del Cupó de l'ONCE del pròxim diumenge dia 19 de març de 2017. Aqueix dia l'ONCE amb els seus cupons vol homenatjear a la festa de les Falles després d'haver rebut el reconeixement per part de l'Unesco com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, causa que ja van recolzar en les passades falles del dos mil setze quan també van dedicar el seu cupó del dia de sant José al suport de la candidatura de les Falles davant l'Unesco.

En esta ocasió el cupó que es va presentar sobre les 13'00 hores porta una imatge del dia de la Crida a la Humanitat realitzada pel nostre company de Junta Central Fallera i fotògraf Armando Romero i que ja vam poder conèixer fa unes setmanes en la Gala de la Solidaritat que any rere any es realitza.

L'acte de presentació va estar presidit per Joan Ribó, alcalde de València; Mónica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat Valenciana; i Ángel Sánchez, director general ONCE, que han estat acompanyats per la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor, directius ONCE, ILUNION, CERMI, Plataforma del Tercer Sector, Fòrum Economia Social i representants socials, que van donar a conèixer la imatge d'aquest bitllet. 

Un bitllet que en aquesta ocasió a més de repartir il·lusions i diners ens deixarà un record d'esta declaració per part de l'Unesco que rebem per a les nostres Falles.

Fotografies: Armando Romero

 

  • ARF 2554
  • ARF 2557
  • ARF 2561
  • ARF 2567
  • ARF 2569
  • ARF 2578
  • ARF 2598

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte