• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Una dona dirigirà ‘El Faller’

El pròxim 26 de febrer, a les 12:30 hores, se celebrarà, en el centre de la ciutat, la tradicional Entrada de Bandes.

El pròxim 26 de febrer, a les 12:30 hores, se celebrarà, en el centre de la ciutat, la tradicional Entrada de Bandes, que s'emmarca dins dels actes programats per al dia de la Crida.
Un total de 14 agrupacions musicals, societats i associacions participaran en l'edició de 2017. Enguany l'ordre de desfilada de les bandes serà el següent:
1.- ESCOLA DE TABAL I DOLÇAINA DE JUNTA CENTRAL FALLERA.
2.- ASSOCIACIÓ MUSICAL LA TORRE.
3.- BANDA DE LA CREU ROJA.
4.- CENTRE INSTRUCTIU MUSICAL TENDETES.
5.- SOCIETAT INSTRUCTIVA DE L'OBRER AGRICOLA I MUSICAL DE BENIMAMET.
6.- SOCIETAT INSTRUCTIU MUSICAL DEL PALMAR.
7.- SOCIETAT MUSICAL BARRI DE MALILLA.
8.- SOCIETAT MUSICAL DELS ORRIOLS.
9.- SOCIETAT MUSICAL L´UNIÓ DE TRES FORQUES.
10.- SOCIETAT MUSICAL DELS POBLATS MARITIMS.
11.- UNIÓ MUSICAL L´HORTA DE SANT MARCEL·LÍ.
12.- UNIÓ MUSICAL SANTA CECILIA DE CASTELLAR-OLIVERAL.
13.- AGRUPACIÓ MUSICAL DE MASSARROJOS.
14.- SOCIETAT MUSICAL LIRA CASTELLONERA DE VILLANOVA DE CASTELLÓ.
L'acte comptarà amb la col·laboració de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (Cosomuval). La concentració tindrà lloc en la Plaça de la Verge on començarà el recorregut que detallem a continuació:
-Eixida Plaza de la Verge- Calle del Micalet- Plaza de la Reina- Calle Sant Vicent i entrada a la Plaça de l'Ajuntament per la via paral·lela a l'Ateneu.
L'entrada acabarà enfront de la balconada de l'Ajuntament on, el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset; la Fallera Major de València, Raquel Alario i la Fallera Major Infantil de València, Clara María Parejo, imposaran en les banderes o estendards de les bandes un corbatín com a record d'esta edició.
Amb l'arribada de totes les agrupacions musicals a la Plaça de l'Ajuntament, els músics formaran una multitudinària i única banda. Per a açò es distribuiran i coordinaran per instruments per a interpretar, al unísono, el pasdoble El Faller compost pel mestre José Serrano.
Enguany, s'ha apostat per a dirigir este moment tan especial del dia de la Crida per la prestigiosa i jove directora Donya Beatriz Fernández Aucejo, Directora-Titular de la banda lira castellonera de Vilanova de Castelló, l'Orquestra Simfònica de l'Ateneu Musical del Port i l'Orquestra de la Unió Musical de Lliria, entre unes altres. Fernández és posseïdora del premi Isabel Ferrer que concedeix la Generalitat Valenciana i el guardó “Una de Primera” que organitza la Federació de Falles de 1ª A, entre molts altres premis.
Després de la interpretació de “El Faller” es lliurarà a la directora Donya Beatriz Fernández Aucejo un quadre commemoratiu d'este acte.
L'Entrada de Bandes se celebra en la nostra ciutat des de l'any 2004 gràcies a la col·laboració de la Delegació de Cultura de Junta Central Fallera, dirigida per la vicepresidenta Inma Guerrero, i la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (Cosomuval).

  • 1
  • 2
  • 3

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte