• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

El Llibre Faller 2017 ja està a punt

El pròxim dia 4 es presenta el Llibre Faller 2017 a la Ciutat de les Arts i les Ciències


L’Àrea de Publicacions de la Delegació d’Arxiu i Documentació de la Junta Central Fallera informa que este pròxim dissabte 4 de febrer a les 12 hores, tindrà lloc la presentació del Llibre Faller 2017 a l’Auditori del Museu Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències. L’acte serà precedit per la presentació de les activitats que es faran estes pròximes setmanes mentre estiga l’Exposició del Ninot oberta.

 

A continuació tindrà lloc la presentació pròpiament dels continguts del llibre, amb especial èmfasi al monogràfic d’enguany, dedicat als 75 anys de falles a la plaça major del Cap i Casal. Un repàs de les falles que s’han plantat al llarg de la història en la plaça, ara de l’Ajuntament, per les comissions del So Quelo, del Foc, dels Colossos i per últim ja transformada en falla municipal.

Per últim, tindrà lloc una xarrada-col•loqui baix el títol “La evolució del Llibre Faller. Passat, present i futur”, amb la participació de Manolo Sanchis, José Manuel Romeu, Jorge Guarro, i moderada per la periodista Àngeles Hernández.

L’acte estarà presidit per les Falleres Majors, Raquel Alario i Clara María Parejo, i les seues Corts d’Honor, i el President de la JCF Pere Fuset acompanyat de tota la seua cúpula directiva.

Segur que ja esteu esperant esta publicació anual que recull tots els esbossos de les falles que es plantaran d’ací a poc més d’un mes!

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte