• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Delegació de recompenses

Presentem a la delegació de recompenses i l'intens treball que realitzen en Junta Central Fallera

30 anys, és el temps que s'ha d'estar censat com a faller en la Junta Central Fallera per a rebre la màxima recompensa, el bunyol d’or i brillants amb fulles de llorer. Imagines quantes es concedeixen cada any? Centenars de màximes recompenses es lliuren durant el mes de febrer. I si li vam sumar els bunyols d’or, argent i coure? I si sumim les recompenses infantils? Milers de recompenses en total són les que aprova concedir la protagonista d'aquest article, la Delegació de Recompenses.
Amb el seu delegat Luis Carlos Cortés Ballestero a la cabeza y con Luis Gallart Gámir com a secretari hi ha un gran equip, 18 persones entre els vocals Luis Miguel Cócera Valero, Eduardo Giménez Domingo, Concepción Martínez Gras, Ramón Quevedo Alabau y Mª del Mar Segovia Mora y los adjuntos Amparo Balaguer Beltrán, Piedad Carmen Bayarri Cayón, José Nicolás Jiménez Montes, Cristina Victoria Lamas Pérez, Carlos Martín Martín, Ricardo Pérez Llorca, Juan Antonio Perona Martínez, Mª Pilar Rubio Alfonso, Joaquín Ruiz Hernández, Ángel Sanchis Granero, Encarna Sanjuán Núñez, Antonio Luis Villalba Sendra y Jorge Mario Vismara Santoro. 

Tot este ampli equip és necessari ja que s'han de comprovar una a una les recompenses sol·licitades per les comissions, comprovant a mà els anys censats dels interessats. Una àrdua labor que fa que sempre hi haja activitat en el tercer pis de la Junta Central Fallera.

  • 001
  • ARF 7180

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte