• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Elvira Bella, passos a seguir

Elvira Bella és referent a la Comunitat Valenciana en el que a la fabricació de calces per a la indumentària Valenciana es refereix.

Aquesta signatura de la localitat d'Alzira (València) porta des de fa vint anys fabricant de manera totalment artesanal i tenint en compte tots i cadascun dels detalls les calces típiques de la nostra Comunitat com un dels millors complements per al nostre vestit regional. És signatura oficial de Junta Central Fallera des de fa onze anys, sent el 2006 l'any en què es va complir el seu somni més anhelat ajudant a vestir a les màximes representants de les nostres festes la qual cosa és per a ella un motiu d'orgull, de plenitud i de màxima responsabilitat.
També confeccionen per a les Falleres Majors i Corts d'Honor de poblacions com: Gandia, Torrent i Paterna entre moltes altres localitats i de les màximes representants de les festes de les Fogueres d'Alacant.
Pel que fa a les nostres màximes representants del 2017, Elvira Bella ha confeccionat les calces tant de Raquel Alario com de Clara Parejo, Falleres Majors de València i les seues respectives Corts d'Honor, tant per al primer vestit oficial com per al Segon.
Dels secrets que ens ha pogut desvetlar és que les Corts d'Honor porten unes calces de fil de seda en color crema brodats amb fil d'or metall. En aquest cas les Falleres Majors de València porten també aqueix color cru també brodats amb fil d'or fent el dibuix d'unes flors de minut (fetes a mà) i acabades amb una brillant personalització: les seues inicials.
Quant al segon vestit, les calces que portaran són fabricats també en fil de seda. En este cas, cada parella de la Cort d'Honor porta brodats en les seues calces amb motius del dibuix del seu vestit, com ocorre amb els de les Falleres Majors de València.
Prestància, comoditat i elegància al costat de la distinció i personalització és el que trobem en el bon fer de la signatura Elvira Bella.

Fotos: Josep V.Zaragoza

  • 20161214JZARAGOZA231
  • 20161214JZARAGOZA242
  • 20161214JZARAGOZA243
  • 20161214JZARAGOZA244

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte