• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Ventalls exclusius de la mà de Di-Abani

Di-Abani són els encarregats este any d’elaborar els ventalls per a la Fallera Major Infatil de València i la seua Cort d’Honor.

Esta empresa familiar, a càrrec de tres germans, és el primer any que col·labora en l’elaboració de la indumentària oficial de les màximes representants valencianes i com ens va contar un dels seus fundadors i responsables, Antonio Solevila: “és tot un orgull que la Fallera Major Infantil de València i tota la seua Cort d’honor lluïsquen un dels nostres ventalls”.

Di-Abani és una empresa fundada al 1967 i que aquest any celebra el seu 50 aniversari. I què millor manera de celebrar-ho que convertint-se per primera vegada en indumentaristes oficials de Junta Central Fallera i donant als seus ventalls el protagonisme i reconeixement que mereixen.

És cert que per a realitzar tots estos ventalls hauran d’ampliar els seus esforços al màxim, ja que hi hauran dos peces per a cada integrant de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València, i un més per a Clara. Ella lluirà una joia especial i única, elaborada amb tota l’estima i la dedicació per a la màxima representant de tots els xiquets valencians.

A més, gracies a açò, Di-Abani aconseguirà una àmplia visibilitat per als seus ventalls, autèntiques obres d’art que ja exposaren al Palau de Colomina davant els ambaixadors de la UNESCO.

Esperarem soles unes poques setmanes per a poder gaudir d’estes xicotetes joies que elabora Di-Abani en mans de Clara María Parejo i Pérez, Fallera Major Infantil de València, i la seua Cort d’Honor. 

Fotografies: Armando Romero

  • 20161214JZARAGOZA230
  • 20161214JZARAGOZA252
  • 20161214JZARAGOZA253
  • 20161214JZARAGOZA254

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte