• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Discurs de Pere Fuset

Estes són les paraules que Pere Fuset ha dedicat al comitè de la UNESCO.

 En nom dels milers de persones que integrem la comunitat fallera vull mostrar l'agraïment a este comitè de la UNESCO pel reconeixement als falles.

Els assegure que hui mateix seran milers de valencians els que eixiran al carrer per a celebrar-ho com millor sabem, dedicant una falla a esta decisió. Amb açò pretenem també ser útils per a divulgar el concepte del Patrimoni Immaterial i la filosofia d'esta convenció. En la qual creiem vivament.

Este reconeixement és un gran estímul per a cercar l'excel·lència i la millora constant en tots els valors que abasta la festa.

Som conscients de la gran responsabilitat que suposa compartir amb la humanitat el compromís de vetlar per la preservació de tots els elements que contempla la candidatura com la creativitat d'artistes i artesans, la sociabilitat festiva i la transmissió intergeneracional.

Vull convidar-los a comprovar-ho vostès mateixos compartint amb la comunitat l'experiència i la vivència de ser part de la festa durant el pròxim mes de març.

En nom dels falles gràcies per la seua confiança.

Moltes gràcies.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte