• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Mayte i Paula, Falleres Majors

Passat dissabte 19 de novembre, la Pobla de Vallbona va viure l'exaltació de les seues Falleres Majors 2017.

L'esdevenir dels dies és inevitable, alguna cosa que ens acosta, en aquest cas, al moment més anhelat de l'any per molts, els dies grans de les nostres festes falleres. Bé, és cert, que aquesta festa es viu i gaudeix durant els tres-cents seixanta-cinc dies de l'any i que si alguna cosa els defineix és la gran quantitat de sentiments i il·lusions que en ells es viuen.

Açò és precisament el que van viure dissabte passat dia dinou de novembre les màximes representants de les Festes Josefines de la valenciana localitat de la Pobla de Vallbona.

Va ser precisament aqueix dia quan es va viure un dels moments més importants de l'any del seu regnat, el moment en el qual la xiqueta Paula Zarzo Asensi va ser exaltada com a Fallera Major Infantil 2017 de la Pobla de Vallbona, succeint el propi amb la senyoreta Mayte Bochons Álvarez com a Fallera Major de la Pobla de Vallbona de 2017.

Ambdues, Mayte i Paula, van estar envoltades de les seues respectives Corts d'Honor: Adhara, Amanda, Laura, Arantxa, Anais i Rebeca formant la Cort d'Honor Infantil que acompanyarà a Paula en tots els actes. I les senyoretes: Paula, Olga, Sonia, Myriam, Celia, Elena i Andrea, la Cort d'Honor Major de Mayte.

A l'acte, que va tenir lloc a les 18'00 hores del dissabte dinou en la casa de la cultura d'aquesta localitat van acudir les autoritats de l'ajuntament, sent l'alcalde qui imposava les bandes a les xiquetes i senyoretes, els membres de la Junta Local de la Pobla de Vallbona, les falles que les componen, diverses Juntes Locals de pobles veïns i una persona molt especial que no va voler perdre l'oportunitat d'estar al costat de Paula i Mayte en aquests moments únics: Raquel Alario, Fallera Major de València 2017.

Fotografies: Josep V. Zaragoza

  • EE4J4735
  • EE4J4802
  • EE4J4805
  • EE4J4810
  • EE4J4811
  • EE4J4819

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte