• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Amics del playback

Enguany tenim una iniciativa per a evitar les cues que es produïen en la sala Canal.

Enguany tenim una iniciativa per a evitar les cues que es produïen en la sala Canal per al repartiment d'entrades sobrants. Cada setmana indicarem un lloc que tinga una important relació amb el món faller i us haureu de fer una foto en aqueix lloc. Donarem de temps de dilluns a dissabte perquè maneu la foto al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El dilluns publicarem el llistat de fallers que hagen manat el correu, i donarem fins al dimarts per a corregir possibles errors. El dimecres realitzarem un sorteig entre les persones que hagen enviat les fotografies. Cada persona agraciada se li donaran 2 entrades.

La foto de la setmana del 10 al 16 d'octubre cal que siga al MUSEU DE L'ARTISTA FALLER. Este Museu es troba a la Ciutat de l'Artista Faller de la ciutat de València, al costat de molts tallers falles. Allí es guarden els ninots que cada any, el Gremi d'Artistes Fallers salven del foc.

Ves allí, a la porta, dins, amb el teu ninot preferit...on vulgues! Però fes-te la foto d'esta setmana al Museu de l'Artista Faller.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte