• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Cap de setmana de proves

L' 1 i el 2 d'octubre les nostres candidates a Falleres Majors de Valencia tingueren proves amb seus jurats.

El cap de setmana passat les tretze candidates majors i les tretze candidates infantils per a ser nomenades Falleres Majors de València 2017 van tindre una extensa jornada de proves i convivència amb els seus respectius jurats, abans que dilluns que ve 10 d'octubre l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, duga a terme la cridada que les convertiran en les màximes representants de les festes Josefines de dues mil disset.

La jornada va començar el dissabte un d'octubre. Tant les candidates majors com les infantils van realitzar un recorregut per la ciutat en el qual van conèixer més d'a prop la Ruta de la Seda, aquest recorregut va finalitzar en l'emblemàtic Museu de la Seda on van poder seguir d'a prop les explicacions que van rebre a prop de com s'elabora la mateixa. Un matí molt complet, que en el cas de les candidates majors començaria en les Torres de Serrans, lloc especial per a tots els valencians per ser l'espai on any rere any se celebra el tradicional acte de la Cridà. Tant és així que cadascuna de les tretze senyoretes vestides de valenciana van haver d'improvisar un discurs a petició dels membres del jurat. Després es van unir a la Ruta de la Seda que havien començats les infantils.

Un dia més tard, diumenge dia 2 d'octubre, les infantils van tornar a reunir-se, en aquesta ocasió en la Ciutat de les Arts i de les Ciències junt amb el seu jurat a on van poder viure una altra jornada de proves i convivència en el Museu Príncep Felipe i en l'Hemisfèric. 

El dia 10 d'octubre s'acosta i mentrestant les vint-i-sis candidates segueixen gaudint i donant el millor d'elles mateixes. Sort a totes!

Fotografies: Armando Romero

  • ARF 2362
  • ARF 2372
  • ARF 2385
  • FullSizeRender
  • IMG 9486
  • IMG 9488

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte