• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

XVI Edició dels "Premis Berni"

El dia 1 d'octubre es va dur a terne la XVI edició dels 'Premis Berni'
 
Com ja és tradició la Falla Marqués de Montortal - Berni i Catalá va celebrar  el passat dissabte dia 1 d'octubre el lliurament dels "Premis Berni". Acte i premis que enguany arriben a la seua XVI edició i que com és sabut, premien la labor que es duu a terme per a engrandir el món de la festes falleres i les seues tradicions, en definitiva, la divulgació de la nostra cultura fallera. 
L'acte va tindre lloc en els salons de l'Hotel Olympia d'Alboraia, començant per un sopar homenatge als guardonats, on també van estar presents els mitjans de comunicació i els fallers que van voler acompanyar als guardonats i a la falla organitzadora en aquest nit tan especial.
La gala de lliurament dels premis va estar conduïda pel presentador de televisió Jaume Bronchud i les falleres majors de l'any 2016, d'esta comissió, que van ser les encarregades de fer lliurament d'aquests premis, acte molt entranyable per ser, éste,  un dels últims del seu regnat. En aquesta ocasió els guardonats van ser: Alicia Moreno i Morales, Fallera Major de València 2016. El Club d'Atletisme València Terra i Mar, el Gremi Artesà de Sastres i Modistes, el periòdic Las Provincias i els Vestidores de la Mare de Déu dels Desemparats.
Fotografies: Josep V. Zaragoza
  • EE4J7684
  • EE4J7692
  • EE4J7723
  • EE4J7727
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte