• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Nervis a flor de pell en l'assaig de l'elecció

Les 144 candidates posen el fermall d'or al procés d'elecció amb l'assaig general en la Fonteta.

A dos dies per a conèixer el nom de les 26 afortunades que representaran la festa fallera en 2017, les preseleccionades van acudir al Pavelló de la Font Sant Lluis per a veure quina serà la mecànica de la gran nit d'elecció de les Corts d'Honor de les Falleres Majors de València.
 
Una vesprada de molts nervis i emoció que es reflectia en les cares de cadascuna de les xiquetes i senyoretes que somien amb escoltar el seu nom el dissabte com una de les triades. Una mescla d'alegria i tristesa envaïa el cor de les candidates en recordar tot el viscut i sentir tan a prop el final d'aquest procés.
 
Sota l'atenta mirada del jurat i seguint al peu de la lletra les indicacions de l'organització, totes van desfilar per la Fonteta coneixent quins seran els passos que donarien el dissabte. El Pavelló es va veure envaït de color i lluentor ja que enguany, com a novetat, les candidates van assajar vestides de valenciana el que va fer que sentiren l'emoció de l'elecció encara més a prop.
 
Un any més es veurà a les candidates desfilar en diverses ocasions i interactuar amb l'espectacle generant així l'eufòria en tots els assistents. "Patrimoni" és el lema que englobarà la gran nit, combinarà música i interpretació i farà de la nit d'elecció de les Corts d'Honor 2017 un acte ple de color i fantasia.
 
L'assaig fou el comiat del procés que han viscut durant 15 intensos dies, amb ell es posa punt i final a les proves amb el jurat per a arribar a la vetlada del dissabte on per fi es donaran a conèixer les 26 triades.
 
Molta sort per a totes i a gaudir la nit amb "Patrimoni".

 

  • ARF 5598
  • ARF 5604
  • ARF 5628
  • ARF 5637

Fotos: Armando Romero

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte