• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

A pel Guiness de Paelles!

Junta Central Fallera, Arròs La Fallera i la Regidoria de cultura festiva intentaran batir el récord Guiness.

Junta Central Fallera, Arròs La Fallera i la Regidoria de cultura festiva posen en marxa un esdeveniment festiu per a celebrar la consecució del #PaellaEmoji amb l'intent de batre un récord Guinness: Cuinar 3000 paelles al mateix temps.

Serà una ocasió històrica en què els valencians ens tornarem a unir entorn d'un repte comú: entrar en el Llibre Guinness dels Rècords amb la major reivindicació gastronòmica que s'haja fet mai sobre el nostre plat més emblemàtic.

Serà el 2 d'octubre en el Passeig de l'Albereda de València a les 13:00 hores.

Qui pot participar?

Podran participar en l'esdeveniment todos els fallers cuya comissió pertanga a la Junta Central Fallera o a les Juntes Locals Falleres de qualsevol municipi de la Comunitat, i que es registren abans del 30 de Setembre, o fins que s'esgoten les places disponibles.

Cada inscripció estarà composta per dos participants (cuiner i pinxe).

Les inscripcions de les falles de JCF i de les juntes locals es podran realitzar a través de JCF, perquè les parcel·les de cada falla estiguen juntes. Les inscripcions es poden presentar en la delegació de Festejos de JCF de dilluns a dijous de 18:00h. a 20:30h, fins al 28 de Juliol. És important que el full d'inscripció estiga totalment cumplimentat. Així mateix caldrà presentar un full per cada paella que es vaja a realitzar, podent-se presentar tots els fulls que es desitgen per falla. També es pot enviarel full d'inscripció cumplimentat i escanejat a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Una vegada la delegació tinga tota la documentació, es posarà en contacte amb les persones apuntades per a fer efectiu l'ingrés dels 5€.

Condicions:

El començament del Rècord Guinness està programat a les 13:00h. Els cuiners i pinxes inscrits estan convocats a les 11:30h per a acreditar-se i arreplegar els ingredients. Les portes d'accés al recinte de cuinat es tancaran a les 12:30h, 30 minuts abans de l'inici del rècord. És obligatòria la presentació del DNI per part del cuiner per a poder accedir al recinte de cuinat i fer-ho acompanyat del pinxe. Els participants han de personar-se en el sector i la porta d'accés que indicarà la seua entrada. Tota la informació i esquema de portes d'accés està disponible en lafallera.es/comboiderecord.és.

Punxe ací per a descarregar la inscripció.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte