• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Resum del ple de juny

El 20 de juny a les 20.00 hores comença el Ple de Junta Central Fallera.

 

El 20 de juny a les 20.00 hores comença el Ple de Junta Central Fallera.
PRIMER PUNT: Aprovació, si procedix, de l’acta anterior
L’acta és aprovada per unanimitat.
SEGON PUNT: Informe de presidència
La presidència informa que ja s’han pagat els premis de les falles. El 31 de juliol serà la batalla de flors amb la novetat que participaran els sectors i no les agrupacions. Es posaran a la venda els tiquets del “Sopar de la Punxà” a 10 euros en els quioscos del jardí del Palau de la Música a partir del primer cap de setmana de juliol. Informa que quedava el nomenament d’un membre de lliure designació de Junta Central Fallera i que la presidència ha decidit nomenar Nicolás Garcés.
El vicepresident 1r del área de Festejos, Infantil, Juventut i Esports José Manuel Acosta García exposa que l’acte del rècord guiness de paelles cuinades s’ha decidit ajornar-lo a després de l’estiu. La vicepresidenta 5a de Cultura i Documentació Inmaculada Guerrero Bolinches informa que s’està estudiant la realització d’activitats que potencien la formació dels actors i les actrius fallers i la promoció del concurs de teatre. També es llançarà el carnet de públic fidel per a premiar l’assistència del públic assistent.
TERCER PUNT: Falles de nova creació: aprovació si és procedent
La presidència informa que, com que no estan acabats els informes municipals relatius a eixos expedients, es decidix ajornar esta decisió a setembre.
QUART PUNT: Aprovació, si escau, de les normes d’elecció de les Falleres Majors de València
Es va realitzar una reunió el 10 de juny amb les diferents comissions que havien fet propostes relatives a la normativa per a l’elecció de jurats de les falleres majors. Es va arribar a la formulació d’una proposta refosa a partir d’estes i la de la directiva que s’ha fet arribat a tots els membres del Ple. La proposta refosa es considera per tramitada i passa a l’Assemblea de Presidents per al seu debat i votació.

QUINT PUNT: Classificació de Falles 2016
La presidència exposa que la directiva vol prorrogar el sistema de classificació de falles de l’any anterior. També desitja incorporar a este la proposta de les comissions de la secció 1A que demanen que esta secció passe a 14 membres.
SISÉ PUNT: Informe de delegacions
La delegació de Festejos informa que el 4 de juny al casal de la comissió fallera Gayano Lluch-Marcos Merenciano es va celebrar la marató de dòmino. El 23 de juny es farà el sorteig de la segona fase de les competicions de parxís i truc. Es realitzarà al pavelló Sud de la Fira de Juliol els dies 4, 6, 11 i 13 de juliol. La semifinal es jugarà el 20 de juliol i la final el 27 de juliol. Finalment anuncien que el 29 de juny hi haurà a les 19.00 hores una reunió per a consensuar ls bases del concurs de Play-backs.
La delegació d’Infantils informa que l’11 de juny es va celebrar a la Ciutat de les Arts i les Ciències el 46 Concurs de Dibuix de JCF per a les falles infantils.
La delegació d’Incidències i Demarcacions proposa al Ple l’aprovació de reglaments de Règim interior. Seguidament es proposa la sanció per morositat d’un faller de la comissió fallera núm. 215 (Baró de Patraix-Conca) Finalment es proposa la dissolució de la comissió fallera J.Comín-Serra Calderona.
La delegació de Cultura informa que es va celebrar el 56 Concurs de Fotografia, amb la inauguració el 8 de juny i el lliurament de guardons el 15 de juny. El 9 de juny, la banda Municipal de Valeència als jardins del Palau de la Música va estrenar els pasdobles dedicats a les falleres majors de València de 2016. Els concursos de teatre estan en marxa. El termini de la inscripció acaba el 23 de juny a les 22.00 hores. El sorteig dels dies de les representacions serà el 30 de juny a les 19.30 hores. El 13 de juliol es realitzarà una reunió amb els tècnics del centre cultural “la Rambleta” per a tractar les condicions de les representacions. El curs de les Escoles de Tabal i Dolçaina i Cant d’Estil acaba el 22 de juny. El 4 de juliol, als jardins del Palau de la Música, tindrà lloc el lliurament de diplomes i la cloenda oficial de curs. El 6 de juliol es vol realitzar una reunió amb els grups participants en els balls de carrer. Finalment s’estan preparant les bases per al Concurs de Presentacions. Per juliol es realitzarà una reunió amb les comissions implicades.
La delegació d’Esports informa que ha posat en marxa, del 5 al 17 de juliol, el campionat de pilota valenciana. Este continuarà a partir del 18 de setembre. S’ha obert la inscripció dels esports que encara no ho havien realitzat. Com a novetat cal destacar el campionat de pàdel individual que s’obrirà el 16 de setembre.
La delegació de Falles ha començat a realitzar les primeres gestions. S’està estudiant el temari per a jurat de falles. Es vol canviar de manera radical el seu contingut.
PUNT SETÉ: Precs i preguntes
Es comptabilitza una intervenció per a fer un aclariment.
A les 20.30 hores es va acabar el Ple de JCF.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 8720
  • ARF 8721
  • ARF 8723
  • ARF 8725

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte