• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

El Comboi de Rècord es trasllada a octubre

Liderat pel món faller busca batre el Rècord Guiness de major cuinat de paelles.

 

Novetats en l'intent de batre el Rècord Guinness de major cuinat de paelles al mateix temps. L'organització, formada per Arròs La Fallera i la Junta Central Fallera a través de la regidoria de Cultura Festiva ha decidit traslladar la cita fins al mes d'octubre en lloc del 3 de juliol.

L'augment de sol•licituds, la necessitat d'acollir de manera eficaç a tota la població fallera, així com el gran interès demostrat per part de particulars, cuiners, restaurants i altres persones afins al món de la paella ha fet recomanable augmentar el termini de preparació del rècord. Els alts nivells d'exigència del Rècord Guinness no deixen marge d'error, i permetre la participació d'altres col·lectius i particulars implica un esforç extra en logística i organització.

La nova data, emplaçada després de l'estiu, serà a l'octubre i incrementarà els col·lectius implicats, mantenint-se la seua ubicació al Passeig de l'Albereda de València.

El Comboi de Rècord és el repte perquè el món faller i tots els valencians celebren la consecució del #PaellaEmoji al voltant del seu plat més icònic, donant lloc a la major reivindicació gastronòmica fins el moment. Per merèixer la seua entrada al Llibre Guinness, durant la celebració del Comboi 60 administradors s'ocuparan de controlar el compliment de les normes al llarg de les, almenys, 3.000 parcel•les on es cuinaran les paelles.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte