• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Coneix als premiats del Concurs de Maquetes

Un any més, de l'1 al 18 de març, Nuevo Centro ha organitzat el seu ja tradicional Concurs de Maquetes coincidint amb el mes de Març. Descobreix als guanyadors.

Un any més, Nuevo Centro ha donat a conèixer als guanyadors del seu ja tradicional Concurs de Maquetes Falleres. Tots els monuments estaran exposats en Nuevo Centro fins al dia 18 de març, coincidint amb els dies grans de les festes falleres i amb els dies en els quals la gran superfície obri les seues portes.

Dimecres passat, 9 de març, la Fallera Major de València, Alicia Moreno i la seua Cort d'Honor han presidit l'acte de lliurament de premis del concurs i han fet lliurament dels guardons. L'últim rebut per la Fallera Major de València ha sigut el guanyador del primer premi, Oscar Moreno Antón, creador de 'Il·lusions', que ha recollit el seu trofeu i una targeta regalo de Nuevo Centro per valor de 600 euros.

El segon premi ha sigut per a Juan Vicente Talens amb 'Temple de Cronos'; el tercer premi ha recaigut en Isamar López amb 'Valen-tia'; el quart premi s'ha anat a la Falla Duc de Gaeta- Pobla de Farnals i, finalment, el cinquè premi ha sigut recollit per Toni Vázquez Garrido, que ha presentat la maqueta 'La màquina del temps'.

L'acte ha estat amenitzat pel grup de tabal i dolçaina 'Som de carrer' de Manises i forma part de l'agenda fallera que Nuevo Centro organitza coincidint amb les Falles. Fins al 18 de març, entre altres activitats, els xiquets podran disfrutar de tallers i els visitants podran escanejar-se vestits de fallers i formar part d'una maqueta en 3D de l'ofrena o seguir en directe les mascletàs.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte