• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Cavalcada del Patrimoni Valencià

La Regidoria de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València organitza diumenge que ve, 13 de marc, a les 19.30 hores la Cavalcada del Patrimoni Valencià.

 

Amb motiu de la candidatura de la festa de les Falles a ser reconegudes com a patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO, la Regidoria de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València organitza diumenge que ve, 13 de marc, a les 19.30 hores la Cavalcada del Patrimoni Valencià. En esta primera edició comptarà amb la presència de les danses dels Tornejants i la Muixeranga Nova d'Algemesí, que constitueixen elements destacats de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí, ja declarades patrimoni immaterial de la humanitat en 2011. 

El seguici començarà dins el Saló Columnar de la Llotja de València, també declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat en 1996, per a subratllar simbòlicament el vincle entre dos patrimonis de la humanitat i la candidatura de les Falles. Després d'eixir de la Llotja, la Cavalcada, precedida per l'Escola de Tabal i Dolçaina de la Junta Central Fallera, continuarà per la plaça del Mercat Central, el carrer de Maria Cristina i la plaça de, on acabarà davant la falla municipal i el balcó principal de l'Ajuntament de València. 

Amb esta Cavalcada del Patrimoni Valencià es vol posar en marxa una nova desfilada que cada any puga mostrar els elements més rellevants i valuosos del patrimoni cultural immaterial valencià, aprofitant l'escenari urbà d'unes Falles ja reconegudes com a patrimoni, per a impulsar d'una manera festiva el reconeixement popular del nostre patrimoni entre els ciutadans i els visitants que venen a València durant les Falles.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte