• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

FIRMA DE ARTISTAS FALLEROS DE POETA ALBEROLA-TOTANA


Comisión:POETA ALBEROLA-TOTANA


La falla Poeta Alberola - Totana té el plaer de comunicar els noms dels dos artistes que realitzaran els monuments fallers per a l'exercici 2017-2018.
L'artífex de la falla gran serà Pepe Benavent Piera, artista faller de Carcaixent, gran professional que combina a la perfecció experiència, serietat i qualitat en el conjunt del seu treball. L'encarregat de realitzar la falla infantil serà Borja Llorens Mata, un jove i prometedor artista faller que destaca per la seua frescor, creativitat i gran acabat.
Aquesta comissió sempre ha apostat pel bon gust i intenta superar-se any rere any en els seus reconeguts monuments. És per açò que enguany ha dipositat tota la seua confiança en estos dos extraordinaris professionals amb uns bons projectes, interessants i competitius, amb els quals afronten les falles del 2018 molt il·lusionats i amb grans expectatives.
En les imatges, el moment del compromís entre els dos artistes fallers, Pepe Benavent i Borja Llorens, amb Juanfran Martinez (president) i José Manuel Taengua "àlies" Pizo (delegat de monuments)
Pepe, Borja, molta sort en els vostres respectius projectes.