• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

3a edició dels "Premis Caliu"

Els monuments fallers ja poden inscriure's a la 3a edició dels Premis Caliu

 

 L'Ajuntament de València, a través de la regidoria d'Igualtat, dirigida per Lucía Beamud, donarà per tercer any consecutiu uns premis fallers per a reconèixer el treball d'igualtat i inclusió en les Falles de València. La tercera edició dels Premis Caliu està dotada amb 14.000 euros, i es poden presentar tant els monuments grans com els infantils.

 

Es tracta d'escenificar el principi d'igualtat de tracte i no discriminació per motiu de sexe, d'orientació sexual, identitat de gènere, ètnia, cultura, procedència, religió, creença, situació de pobresa, diversitat funcional o qualsevol altra causa

 

 

PALMARÈS I JURAT

Tant per als monuments grans com per als infantils, el primer premi tindrà una dotació de 3.000 euros; el segon, de 2.000 euros; el tercer, de 1.000 euros, i el quart i el cinquè de 500 euros, a més del corresponent estendard. El jurat del premi estarà presidit per la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Lucía Beamud i, a banda, estarà format per quatre vocals. La composició del jurat serà paritària entre dones i homes. Es buscarà professionals amb experiència en l’àmbit de la defensa de la igualtat i la diversitat de la societat valenciana, així com de l’àmbit de les falles.

La decisió del jurat, que es reunirà el 16 de març de 2019, constarà en una acta i el seu veredicte serà inapel·lable. El nom del premi procedeix d'una paraula valenciana de l'himne faller, i les seues tres accepcions reflectixen perfectament el significat dels premis.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte